Hoppa till innehållet

Kampausvinkkejä

Tässä annamme sinulle muutamia yksinkertaisia kampausvinkkejä!

 

Solmunuttura niskassa

Tee näin:

Valmistele hiukset Salt Water Spraylla saadaksesi hiuksiin hyvän tuen ja paremman hallittavuuden. Aloita tupeeraamalla hiuksia niskasta, jotta solmut ja koko kampaus pysyvät ylhäällä. Jaa hiukset neljään osioon, suihkuta niihin Heat Styling Protectionia ja solmi solmut. Kiinnitä hiuspinneillä. Viimeistele kampaus kihartamalla kasvoja reunustavat hiussuortuvat lopuksi kevyesti Magic Style Brushilla.

Tähän kampaukseen tarvitset:

Salt Water Spray, Heat Styling Protection, Magic Style Brush, Finishing Brush, kampa, harja ja hiuspinnit.

 

Hiuskoru

Tee näin:

Pohjusta hiukset Smoothing Creamilla ja Keratin Touch -suoristusraudalla, jotta hiukset pysyvät koossa ja ovat suoremmat ja sileämmät. Volyymikäsittele hiukset Volymasterilla pään oikealla puolella, jonne hopeaklipsit asetetaan. Näin klipsit on helpompi kiinnittää. Kiinnitä hopeaklipsit sinne aloittaen aivan korvan takaa ja jatkaen koko sivulle.

Tähän kampaukseen tarvitset:

Smoothing Cream, Keratin Touch -suoristusrauta, hiusharja ja hopeaklipsit.

 

Nutturakampaus

Tee näin:

Pohjusta hiukset Salt Water Spraylla, jotta kampaus saa hyvän tuen ja pysyy helpommin ylhäällä. Ota sitten yksi hiusosio ja solmi se poninhännälle; se tulee olemaan koko nutturan keskikohta. Erota hiukset osioksi korvien kohdalta ja jaa takana olevat hiukset kahteen osioon. Voit kiinnittää osiot helposti ylös käyttämällä Fixing Hairsprayta. Kun kaikki hiukset on koottu ylös, on aika tehdä nuttura. Ota poninhäntä ja pyöritä sitä sormiesi ympäri, aseta se paikalleen ja kiinnitä hiuspinneillä. Muotoile sen jälkeen Slide Curlerilla laineita kasvoja kehystäviin hiussuortuviin.

Tähän kampaukseen tarvitset:

Salt Water Spray, Fixing Hairspray, Slide Curler -kiharrin, hiusharja, kampa, hiuspinnit ja koukuilla varustettu hiuslenkki.

 

Klassiset laineet

Tee näin:

Aloita sekoittamalla Creative Styling Creamia ja Styling Gelia laineiden muotoilemiseksi ja hiusten kostuttamiseksi. Muotoile hiuksiin laineita kahden kamman avulla. Föönaa hiukset käyttämällä volyymisuuttimella varustettua AC 2000 -hiustenkuivainta, jotta ilma jakautuu hyvin. 

Tähän kampaukseen tarvitset:

Creative Styling Cream, Styling Gel, kaksi kampaa ja volyymisuuttimella varustettu AC 2000 -hiustenkuivain. Creamia ja Styling Gelia laineiden muotoiluun ja hiusten kostuttamiseen. Muotoile hiuksiin laineita kahden kamman avulla. Föönaa hiukset käyttämällä volyymisuuttimella varustettua AC 2000 -hiustenkuivainta, jotta ilma jakautuu hyvin.

 

Lettikampaus

Tee näin:

Hiustesi pituudesta riippuen voi olla hyvä käyttää irtohiuksia lettien pidentämiseksi. Valmistele hiukset Curl Moussella kevyen volyymin saamiseksi. Letitä hiukset ja käytä Straight and Curl -suoristusrautaa saadaksesi enemmän liikettä vapaana roikkuviin hiussuortuviin. 

Tähän kampaukseen tarvitset:

Curl Mousse, Fixing Hairspray, Straight & Curl Nano Pro, kampa, harja ja irtohiuksia.

 

Kukkanuttura

Tee näin:

Aloita kampaamalla kaikki hiukset taakse.

Valmistele sen jälkeen hiukset Björn Axénin Creative Styling Creamilla ja Heat Styling Protectionilla. Tupeeraa sitten hiukset ja kiinnitä pinnit kahteen riviin. Kiinnitä kukat sen jälkeen pinneihin.

Vinkki! Hanki kukat sidottuina floristilta. Näin ne kestävät paljon paremmin ja istuvat hyvin.

Tähän kampaukseen tarvitset:

Kukkia, Creative Styling Cream, Heat Styling Protection, Maple Wood Finishing Brush ja hiuspinnejä.  

Tuote lisätty ostoskoriin