Hoppa till innehållet

Muotoiluvinkkejä

Muotoile hiuksesi nopeasti ja helposti!

 

Magic Style Brush

Tee näin:

Valmistele hiukset Volume Moussella, joka föönataan hiuksiin tuuheuden ja lämpösuojan lisäämiseksi. Aloita muotoilu hiusten ollessa kuivat. Osita päällyshiukset pois ja aloita alahiuksista.

Käytä haluamasi kokoista Magic Style Brushia ja rullaa sopivan kokoinen hiusosio lämpöharjaan.

Varmista, että latva on suorana, kun hiukset rullataan harjaan, jotta hius kihartuu kauniisti latvaan saakka. Pidä paikallaan, kunnes lämpö on läpäissyt hiusosion, ja rullaa sitten hiukset varovasti irti. Anna kiharan jäähtyä. Paina Magic Style Brushin ionisointipainiketta hiusten kiillon lisäämiseksi.

Käy loput hiukset läpi samalla tavalla. Kun hiukset ovat jäähtyneet, hiero hiuspohjaa käsillä ja sormilla kiharoiden avaamiseksi ja tuuheuden lisäämiseksi. Tupeeraa sitten latvat kevyesti sormilla ja kiinnitä kampaus Fixing Hairspraylla.

 

Slide Curler

Tee näin:

Föönaa hiukset Smoothing Creamia käyttäen kiillon ja lämpösuojan lisäämiseksi. Kun hiukset ovat kuivat, kiinnitä päällyshiukset klipsillä ylös ja jaa hiukset pienempiin osioihin alahiuksista aloittaen.

Suihkuta hiusosioon Fixing Hairsprayta lisätuen saamiseksi ja kierrä hiusosiota itsensä ympäri taaksepäin. Kierrä hiusosio sitten Slide Curlerin ympärille, myöskin taaksepäin pyörittäen, pidä kiinni latvasta ja odota, kunnes hiusosio on kauttaaltaan lämmin. Pidä kiharrin pystyasennossa. Kierrä hiukset varovasti irti ja anna niiden jäähtyä.

Käsittele kaikki hiukset samalla tavalla, kiharra hiukset kummallakin puolella aina kasvoista poispäin. Kun kaikki hiukset on kiharrettu ja ne ovat jäähtyneet, harjaa hiukset auki Detangling Brushilla.

Lisää muutama pisara Argan Oilia kiillon ja hyvän erottelun takaamiseksi.

 

Volumaster

Tee näin:

Föönaa Salt Water Sprayta parantaaksesi hiusten pitoa ja lämpösuojaa. Muotoile latvoja kevyesti.

Volyymikäsittelyyn käytetään Volumasteria ja piikkikampaa. Ota n. 1 cm:n levyisiä osioita kaikista yläosan hiuksista ja tupeeraa tyvi. Purista sitten hiuksia Volumasterilla hiuspohjan vierestä, kuitenkin vain hyvin lyhyen aikaa!

Kun osion kaikki hiukset on volyymikäsitelty, tupeeraus harjataan auki Detangling Brushilla, jolloin hiuksiin jää kevyt, tuuheutta antava laine.

 

Hiusten kihartaminen

Tee näin:

Valmistele hiukset Smoothing Creamilla, joka föönataan hiuksiin kiillon ja lämpösuojan lisäämiseksi. Aloita muotoilu hiusten ollessa kuivat.

Jaa hiukset klipsien avulla, osita yläosan hiukset pois ja aloita kihartaminen alaosasta. Käytä haluamasi kokoista Titanium Curling Ironia ja rullaa siihen hiusosio, joka on sopivan kokoinen kihartimen pituuteen nähden. Varmista, että latva on tasaisesti kihartimen sisällä, jotta jokainen kihara päättyy kauniisti. Pidä kiharrin paikallaan, kunnes lämpö on läpäissyt hiusosion; varmista tämä tunnustelemalla hiuksia kevyesti sormella. Rullaa sitten hiusosio irti sekä avaa ja sulje kihartimen pihti varovasti kiharan vapauttamiseksi. Anna kiharan jäähtyä, jotta se kiinnittyy muotoonsa.

Jos hiukset ovat vaikeasti muotoiltavat tai menettävät helposti muotonsa, jokaiseen hiusosioon voidaan suihkuttaa Fixing Hairsprayta ennen kihartimen käyttöä.

Käsittele kaikki hiukset samalla tavalla. Kun kaikki kiharat ovat valmiit ja jäähtyneet, erottele ne sormin luodaksesi haluamasi ilmeen. Kiinnitä Fixing Hairspraylla.

Tuote lisätty ostoskoriin