Hoppa till innehållet

Grilliin

marianad_text_FI

marianad

kott

kott_text_FI

Tuotesuositukset


grill_sealer.png



 

PAREMPI MAKU – LYHEMPI MARINOIMISAIKA

Fantastinen kalan ja lihan marinoimiseen - tyhjöpakkauslaitteella marinoit muutamassa minuutissa. Tyhjiöpakkaaminen soveltuu myös erinomaisesti ruuan säilömiseen niin, että ruuan maku ei kärsi, sekä vähentää ruokahävikkiä. 

 

Lue lisää täältä…..

grill_sous_vide.png

 

HYVÄT ALKUVALMISTELUT TAKAA PARHAAN GRILLIATERIAN

Kypsennä liha ensin täydelliseksi Sous Vide -vesihaudekypsentimellä ja käytä grillissä jotta saat kauniin pinnan.

Kypsennä liha ensin kätevästi Sous Vide – laitteella. Laita tämän jälkeen grilliin saadaksesi täydellisen kauniin lopputuloksen. Liha säilyttää mehukkuutensa ja arominsa ja takaa näin täydellisen maun, sekä on väriltään kauniin tasainen.  Tyhjöpakkaa liha ja laita tyhjiöpussi Sous Viden vesihaudekypsennys laitteeseen. Suosittelemme kokeilemaan myös kalan ja vihannesten kypsentämistä Sous Vide -menetelmällä. Huomaat eron maussa – maagisen hyvää!

 

Lue lisää täältä…..

Tuote lisätty ostoskoriin