Hoppa till innehållet

Jäätelökoneet

glass

Kotitekoinen jäätelö maistuu aidolta jäätelöltä, sillä sen voi valmistaa puhtaista, listäaineettomista raaka-aineista ja nauttia tuoreena. Tarvitset vain kermaa, maitoa, kananmunia ja sokeria. Ja mikä parasta, voit maustaa jäätelön oman makusi mukaan.

 

Erilaisia jäätelöitä

Jäätelöä voidaan valmistaa monin eri tavoin. Useimmissa maissa termiä jäätelö voidaan käyttää vain, jos tuote sisältää oikeat määrät tiettyjä raaka-aineita. Kuitenkin esimerkiksi i Italiassa jäätelöksi voidaan kutsua kaikkia jäätelöyyppejä.

Jäätelön valmistukseen käytetyissä raaka-aineissa on maakohtaisia eroja. Amerikkalainen jäätelö valmistetaan ilman keltuaista, kun taas Ranskassa myös keltuainen kuuluu olennaisena osana reseptiin. Italialaiset puolestaan valmistavat jäätelönsä maidosta, eikä kermaa juurikaan käytetä.

Sorbetti on jäätelöytyyppi, joka valmistetaan puhtaasti marjoista tai hedelmistä ja sokerista. Jogurttijäätelön pääraaka-aineet ovat jogurtti, marjat tai hedelmät ja sokeri.

Tuote lisätty ostoskoriin