Artist: Luovaan ja innostavaan hiustenmuotoiluun

Kaikentyyppisille hiuksille ja persoonille!

Sinä olet taitelija

Artist-tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima luovia ja inspiroivia hiustenmuotoilulaitteita – kaikentyyppisille hiuksille ja persoonille. Luovuutta, tyyliä ja uteliaisuutta – sillä sinä olet taitelija!

Keratin Care muotoilee hiuksesi hellävaraisesti.

Johdoton suoristusrauta?

Kyllä, totta se on! Tämän suoristusraudan voit ladata USB-liitännästä.Täydellinen kuntosalille, reissuun tai töihin - Straight & Go.

Johdoton Straight & Go

...on niin pieni, että se mahtuu helposti käsilaukkuun. Muotoile hiuksiasi missä tahansa!

Kuivaa hiuksesi hellävaraisesti.

Keratin Care -hiustenkuivaaja on tyylikäs, tehokas ja lempeä hiuksillesi.

Korosta tyyliäsi Artistin avulla.

Curlstickin avulla voit luoda pieniä ja selkeitä kiharoita!

Reissussa?

Artistin avulla voit muotoilla hiuksiasi myös, kun olet liikkeellä.

Artist: Kaikentyyppisille hiuksille ja persoonille

Me OBH Nordica olemme sitä mieltä, että hiusten muotoilemisen täytyy olla helppoa ja hauskaa. Siksi olemme kehittäneet luovuuteen kannustavia ja inspiroivia hiustenmuotoiluvälineitä, joissa on toimintoja kaikkia hiuksia, hiustyylejä ja persoonallisuuksia varten. Tämän sarjan nimi on Artist. Jos etsit uutta hiustenkuivainta, kiharrus- tai suoristusrautaa, ilmakiharrinta tai lämpöharjaa, löydät uuden suosikkisi täältä. Täällä on kaikkea mahdollista suurista ja tehokkaista hiustenkuivaimista fiksuihin hot air styler -muotoiluvälineisiin ja - sokerina pohjalla - akkukäyttöiseen suoristusrautaan, joka ladataan yhdistämällä se USB-liitäntään! Akkukäyttöinen Straight & Go -suoristusrauta kulkee kätevästi mukana kuntosalilla, matkoilla ja töissä. Löydä Artist-suosikkisi ja päästä luovuus valloilleen!