Leave the barbershop behind.

Attraxion on miehille tarkoitettu sarja, joka on saanut vaikutteita ammattilaisten käyttämistä hiustenleikkuuvälineistä. Sen avulla voit seurata helposti hius- ja partatrendejä.

Uutuus!

Muotoile partasi kuten haluat

  • Muotoile partasi kuten haluat ammattilaistasoisen trimmaussarjan avulla.
  • Partatrimmeri, kaksi kampaosaa, viiksisakset, harja ja kovakuorinen säilytyslaukku.
  • Itseteroittuvat titaanipinnoitetut terät, tarkkuus 0,5 ja 1 mm

Aja. Trimmaa. Stailaa.

Sinun tyylilläsi.

Forever Sharp

Aja, trimmaa ja muotoile parta tehokkaasti ja helposti Forever Sharp -laitteen avulla. 

Attraxion - miehille tarkoitettu hiustenmuotoilusarja

Muoto on saanut vaikutteita ammattilaisten käyttämistä välineistä. Ihanteellinen leikkauskulma, terävät terät ja pitkä käyttöaika. Attraxion-sarjan hiustenmuotoiluvälineet on tarkoitettu kaikille miehille. Tähän sarjaan kuuluu esimerkiksi tyhjiötekniikalla varustettu partatrimmeri, kotiparturi erittäin terävillä terillä ja monitoimilaite, jonka avulla trimmaat nenä- ja korvakarvat sekä kulmakarvat. Kun valitset uuden partatrimmerin, valitse hybrid groomer, jonka avulla ajat, trimmaat ja muotoilet parran tehokkaasti. Forever Sharp -laitteen teriä ei tarvitse vaihtaa koskaan. Lisäksi se on akkukäyttöinen. Kun valintasi on Attraxion, voit päästää sisäisen parturisi vapaaksi.

Partatrimmeri, hiustenleikkuri ja nenäkarvatrimmeri OBH Nordicalta

Löydät valikoimastamme parhaat vaihtoehdot partasi muotoilemiseen, trimmaamiseen ja ajamiseen, piirteittesi korostamiseen sekä korvien ja nenän siistimiseen. Olemme kehittäneet hiustrimmereitä, partaleikkureita sekä korva- ja nenäkarvatrimmereitä. Niiden ammattilaistasoinen muotoilu on saanut vaikutteita parturinliikkeistä, ja modernit toiminnot soveltuvat elämäntapaasi. Akkukäyttöinen partatrimmeri on helppo ottaa mukaan matkalle, kuntosalille ja lomalle. Jos valitset monitoimilaitteen, kuten Precision Style Set, voit trimmata sen avulla parran ja hiukset sekä iho-, korva- ja nenäkarvat. Saat vaihtelua 14 pituusasetuksen ansiosta. Itseteroittuva terä pysyy terävänä. Sarja sisältää puhdistusharjan ja öljyä aitoon parturinliiketyyliin.