Ammattilaistasoisia muotoiluvälineitä

Björn Axén Tools: Muotoiluvälineitä inspiraatioita kampaamoista.

Björn Axén Tools by OBH Nordica

Björn Axén Tools by OBH Nordica on hiusten muotoilutyökalusarja, jolla on selkeää inspiraatiota kampaamosta, ja joka on kehitetty yhteistyössä menestyvän kampaamoyrityksen Björn Axén asiantuntijoiden kanssa.

Straight & Curl Wide

Straight & Curl Wide -suristusraudalla on erittäin leveät levyt jotka sopivat erinomaisesti pitkille ja paksulle hiukselle. Pyöristetyt reunat tekee suoristaminen sekä kihartimen helppo!

Älykäs, auttomaatinen kiharrin

Genius Curler kihartaa hiukset puolestasi. Valitse mihin suuntaan haluat kiharan kääntyvän: kasvoja kohti vai kasvoista poispäin - Genius Curler tekee loput puolestasi. Voit myös käyttää kihartimen manuaalisesti jos haluat.

 

Pieni suoristusrauta ja hiustenkuivaaja reissuun

Löydä juuri oikea muotoilutyöväline Björn Axén tools by OBH Nordica -sarjasta

Björn Axén on yksi Ruotsin menestyvimmistä kampaamoalan yrityksistä ja hiustenhoitomerkeistä. Björn Axén on toiminut kuninkaan hovihankkijana jo useita vuosia. OBH Nordica on aloittanut yhteistyön Björn Axénin kanssa. Olemme kehittäneet muotoilutyökaluja yhteistyössä Björn Axénin stylistien kanssa ja saaneet inspiraatiota kampaamoista. Halusimme tuoda koteihin ylellistä tunnelmaa. Björn Axén Tools by OBH Nordica -sarjaan kuuluu ammattilaistasoisia muotoiluvälineitä. Se sisältää palkitun Magic Style Brush -lämpöharjan lisäksi Björn Axén Tools -suoristusrautoja, kihartimia, hiustenkuivaimia ja lämpöharjoja. Laajennamme valikoimaa jatkuvasti laadukkailla kaikenlaisille hiuksille ja kampauksille tarkoitetuilla styling-uutuuksilla. Löydät suosikkisi täältä.