Ammattilaistasoisia muotoiluvälineitä

Björn Axén Tools: inspiraationa kampaamot

Björn Axén Tools by OBH Nordica

Ammattilaistason Björn Axén Tools -sarja on kehitetty yhteistyössä kampaamoalan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Straight & Curl Wide

Straight & Curl Wide -suoristusraudassa on leveät levyt, jotka sopivat erinomaisesti pitkille ja paksuille hiuksille. Pyöristetyt reunat tekevät suoristamisesta ja kihartamisesta helppoa!

Älykäs, auttomaatinen kiharrin

Genius Curler kihartaa hiukset puolestasi. Valitse mihin suuntaan haluat kiharan kääntyvän: kasvoja kohti vai kasvoista poispäin - Genius Curler tekee loput puolestasi. Halutessasi voit kihartaa myös manuaalisesti.

 

Löydä juuri oikea muotoilutyöväline Björn Axén tools by OBH Nordica -sarjasta

Björn Axén on yksi Ruotsin menestyvimmistä kampaamoalan yrityksistä ja hiustenhoitomerkeistä. Björn Axén on toiminut kuninkaan hovihankkijana jo useita vuosia. OBH Nordica on aloittanut yhteistyön Björn Axénin kanssa. Olemme kehittäneet muotoilutyökaluja yhteistyössä Björn Axénin stylistien kanssa ja saaneet inspiraatiota kampaamoista. Halusimme tuoda koteihin ylellistä tunnelmaa. Björn Axén Tools by OBH Nordica -sarjaan kuuluu ammattilaistasoisia muotoiluvälineitä. Se sisältää palkitun Magic Style Brush -lämpöharjan lisäksi Björn Axén Tools -suoristusrautoja, kihartimia, hiustenkuivaimia ja lämpöharjoja. Laajennamme valikoimaa jatkuvasti laadukkailla kaikenlaisille hiuksille ja kampauksille tarkoitetuilla styling-uutuuksilla. Löydät suosikkisi täältä.