Etsitkö hiustenkuivainta?

Tarvitsetko reilunkokoisen ammattilaistason kuivaimen vai kompaktin mallin, jonka voi ottaa vaikka matkalle mukaan? Tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle sopivin malli.

Tuo kauneussalonki kotiin

Excellent Pro -kuivaimessa on harjaton moottori, jolla saavutetaan 50 % pidempi käyttöikä, 25 % nopeampi kuivausaika ja 30 % kevyempi paino*. 

*AC-moottorilla toimiviin OBH Nordica -kuivaimiin verrattuna

Kuivaa, vedä johto sisään ja taita kokoon!

Pieni ja tehokas Fold & Rewind on täydellinen matkahiustenkuivaaja.

Muotoile hiuksesi hellävaraisesti

Artist Keratin Care- hiustenkuivaimen keratiini- ja turmaliiniuutettu säleikkö silottaa hapsottavat huikset ja antaa lisäkiiltoa.

Valitse oikea hiustenkuivain

Tarvitsetko kookkaan ja ammattilaistasoisen hiustenkuivaimen vai matkalle mukaan otettavan? Valikoimastamme löydät useita hinta- ja kokovaihtoehtoja erilaisine toimintoineen. Tarjoamme OBH Nordica -merkkisiä sekä Artist- ja Björn Axén tools by OBH Nordica -sarjoihin kuuluvia hiustenkuivaimia. 
 

Miten oikea hiustenkuivain valitaan?
Kaikissa hiustenkuivaimissa on moottori. Se toimii tasa- tai vaihtovirralla. Yleensä vaihtovirtamoottori on tehokkaampi ja samalla painavampi. Sellaisella varustettu hiustenkuivain maksaa usein hieman enemmän. Lisäksi vaihtovirtamoottorilla varustettu hiustenkuivain yleensä kestää pidempään. Tasavirtamoottorilla varustetut hiustenkuivaimet ovat hieman kevyempiä, ja niiden käyttöikä jää hieman lyhyemmäksi. Matkakäyttöön tarkoitetuissa hiustenkuivaimissa tasavirtamoottorit ovat hieman yleisempiä. Ne mahtuvat matkalaukkuun kätevästi, koska ne ovat pienikokoisia ja hieman kevyempiä. Tarjoamme kokoon taitettavia ja jopa sisään vedettävällä sähköjohdolla varustettuja hiustenkuivaimia. Kotikäyttöön tarkoitettuja hieman kookkaampia hiustenkuivaimia on saatavana jopa 3 metriä pitkällä virtajohdolla varustettuina. Hiustenkuivaimissa on yleensä muutama lämpötila- ja nopeusvaihtoehto sekä kylmäpuhallustoiminto. Moottorien lisäksi myös hiustenkuivainten suuttimissa on eroja. Valitse suutin sen mukaan, miten haluat muotoilla hiuksesi. Tutustu hiustenkuivaajiimme ja valitse itsellesi parhaiten sopiva!