Luo salongin ilme uudelleen

Etsitkö täydellistä hiustenkuivaajaa huolehtimaan pörröisistä, kiharoista tai suorista hiuksistasi? Hiustyylistä riippumatta meillä on valikoima hiustenkuivaajia, jotka antavat sinulle salonkiilmeen ja ammattimaisen lopputuloksen kotonasi. Valitse useista vaihtoehdoista, mukaan lukien mallit, jotka ovat kevyitä ja helppo kuljettaa. Meillä on kaikkea yksinkertaisesta matkamallista ionisoiviin ammattilaishiustenkuivaajiin.

Kuivaa, vedä johto sisään ja taita kokoon

Kokoontaitettava hiustenkuivain on täydellinen valinta silloin, kun olet liikkeellä. Se mahtuu helposti matkalaukkuun tai urheilukassiin ja pienen kokonsa ansiosta se on myös kevyt. Björn Axén Tools Flow Travel -hiustenkuivaajan voi liittää sekä 120 että 230 voltin jännitteeseen, joten se on oivallinen valinta mukaan matkalle.

Oikea tekniikka ammattilaisten vinkeillä

Björn Axén Tools by OBH Nordica on ammattikampaajien innoittama ja testaama hiustenmuotoilusarja. Se on kehitetty yhteistössä Björn Axénin huippuasiantuntijoiden kanssa, joka yksi Ruotsin menestyvimmistä kampaamoalan yrityksistä ja hiustenhoitomerkeistä. Katso Björn Axénin hiustenmuotoiluvinkit Youtube-kanavaltamme.