Ilmakihartimet ja lämpöharjat

Illmakiharrin on klassikko, joka sopii käytettäväksi kuiviin ja kosteisiin hiuksiin. Lämpöharjalla voit muotoilla hiuksesi ja samalla lisätä niihin kiltoa.

Valitse oikea muotoiluharja

Muotoiluharjalla saat hiuksiisi viimeistellyn lopputuloksen kuten käydessäsi kampaajalla. Voit joko muotoilla kiharoita tai lisätä volyymiä. Tutustu ilmakiharrin-, ja lämpöharjavalikoimaamme ja valitse malli joka sopii sinulle parhaiten. Jos haluat tietää mikä ero on ilmakihartimella ja lämpöharjalla, vieritä alaspäin ja lue lisää sivun alaosasta! 

Muotoile hiuksesi ilmakihartimella

Björn Axén Tools Air Styler Professional -ilmakiharrin sopii täydellisesti hiusten kihartamiseen, muotoiluun ja viimeistelyyn.

Ilmakiharrin, jonka kiharrinosaan on uutettu keratiinia

Keratin Care Hot Air Styler -ilmakihartimen mukana on kaksi pyöröharjaa joihin on uutettu kiiltoa lisäävää keratiinia.

Magic Style Brush - Everyday Magic

Tuo taikaa arkipäivään - luonnollisen kiharat ja maksimaalisen kiiltävät hiukset. Moninkertaisesti palkittu Magic Style Brush on älykäs pyöröharjan ja kihartimen yhdistelmä, saatavilla kokoina 30 mm, 38 mm ja 45 mm. 

Katso miten Magic Style Brush toimii

Ilmakiharrin ja lämpöharja

Miten ilmakiharrin ja lämpöharja tai muotoiluharja eroavat toisistaan? Monet eivät tiedä tätä, eikä ihme. Jatka lukemista, niin oikaisemme käsityksiä.

Mikä on ilmakiharrin?
Ilmakiharrin (hot air styler) on kuin pyöreä harja, joka toimii fööninä. Ilmakiharrin puhaltaa kuumaa ilmaa. Käytettävissä on erilaisia harjapäitä, jotta hiukset voidaan helposti suoristaa sekä muotoilla aaltomaisiksi tai kiharoiksi. Useimmissa ilmakihartimissamme on useita vaihdettavia harjapäitä. Kun valitset kunnollisen ilmakihartimen, jonka mukana toimitetaan useita harjapäivä, voit käyttää sitä useisiin tarkoituksiin. Ilmakihartimen paras puoli lienee se, että sitä voidaan käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin.

Mikä on lämpöharja?
Ilmakihartimesta poiketen lämpöharja (tai muotoiluharja) ei sovellu kosteille hiuksille Se ei puhalla lämmintä ilmaa, vaan se on kuin lämmitettävä hiusharja. Ilmakihartimien tavoin lämpöharjoja on saatavana eri kokoisilla harjapäillä. Palkittu Magic Style Brush -lämpöharjamme auttaa tekemään ihmeitä. Jos haluat tuuheutta, aaltoilevia kiharoita ja laineita, Magic Style Brush tuo kampaamon kotiisi. Tietyt lämpöharjamme soveltuvat erinomaisesti suorille hiuksille, joten voit käyttää niitä suoristusraudan ja hiusharjan sijasta. Tutustu esimerkiksi akkukäyttöiseen Brush & Go -lämpöharjaamme!