Kihartimet

Pienet kiharat, korkkiruuvikiharat, Hollywood-laineet vai luonnollinen surffitukka? Jotta kiharoistasi tulisi täydelliset, tarvitset avuksesi ammattilaistason muotoiluraudan.

Älykäs ja automaattinen lämpökiharrin?

Nyt älykäs ja automaattinen kiharrin on vihdoin täällä. Björn Axén Toolsin Genius Curler tekee työn puolestasi. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on valita, mihin suuntaan haluat kiharan kääntyvän: kavoja kohti vai kasvoista poispäin.

Automaattinen kiharrin - kihartaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Pieniä, tarkkoja kiharoita

Curlstick-kihartimella saat kestävät, vertaansa vailla olevat kiharat ja paljon volyymia hiuksiisi. Jätä kiharat harjaamatta tai harjaa ne auki - näin saat erilaiset hiustyylit.

Voit kihartaa hiuksesi myös suoristusraudalla! 

Valitse silloin suoristusrauta, jossa on pyöristeyt reunat.

Haluatko kiiltävät laineet?

Paras kiharrin

Haluatko luonnollisia laineita? Vai pieniä ja selkeitä kiharoita? Artist- ja Björn Axén Tools by OBH Nordica -sarjoihin kuuluu laaja valikoima eri muotoisia ja eri kokoisia lämpökihartimia. Conical curler -lämpökihartimen kiharrinosa on kartioimainen, joten voit luoda eri kokoisia kiharoita yhdellä laitteella. Curlstickin neliskulmainen muoto tekee uniikkeja, pieniä kiharoita ja perinteisiä lämpökihartimia on saatavilla 32, 25 ja 19 mm:n paksuisilla kiharrinosilla. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma kihartimesi!