Kihartimet

Pienet kiharat, korkkiruuvikiharat, Hollywood-laineet vai luonnollinen surffitukka? Jotta kiharoistasi tulisi täydelliset, tarvitset avuksesi ammattilaistason muotoiluraudan.

Älykäs ja automaattinen lämpökiharrin?

Nyt älykäs ja automaattinen kiharrin on vihdoin täällä. Björn Axén Toolsin Genius Curler tekee työn puolestasi. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on valita, mihin suuntaan haluat kiharan kääntyvän: kavoja kohti vai kasvoista poispäin.

Automaattinen kiharrin - se ei tule helpompaa.

Pieniä, hyvin määriteltyjä kiharoita

Curlstick -kihartimella saat pysyvät, vertaansa vailla olevat kiharat ja paljon volyymia hiuksiisi. Jätä kiharat harjaamatta tai harjaa ne auki - näin saat erilaiset hiustyylit.

Haluatko kihartaa hiuksesasi suoristusraudalla?

Valitse suoristusrauta, jossa on pyöristeyt reunat!

Tahdotko aaltoilevat hiukset?

Paras kiharrin

Haluatko luonnollisia aaltomaisia kiharoita? Vai pieniä ja selkeitä? Tarjoamme omaan Artist-sarjaamme ja Björn Axén Tools by OBH Nordica -muotoiluvälineitä, joiden kehittämiseen ovat osallistuneet Björn Axén -stylistit. Valikoima sisältää useita koko- ja muotovaihtoehtoja, esimerkiksi kihartimia suuria kiharoita varten sekä 32, 19 ja 25 mm:n kihartimet. Jos tavoittelet boheemityyliä, valitse kartiomainen Conical Curler -kiharrin Ainutlaatuinen Curling Wand Elliptic -kihartimemme on elliptinen. Sillä saat suuria kuin muotinäytöksistä peräisin olevia kiharoita. Tutustu kiharrinvalikoimaamme ja löydä suosikkisi.