Etsitkö epilaattoria?

Etsitkö epilaattoria?

Sensation

Sensation on valikoima hellävaraisia ja tehokkaita naisten karvojen poistoaineita. Sensation-mallistoon kuuluu neljä epilaattoria ja yksi Lady Shaver, joissa Spa Senation + -epilaattorien huippumallissa on 11 lisävarustetta täydelliseen SPA-pakkaukseen kotona.

Mitä muut tykkää?

85% naisista, jotka ovat kokeilleet OBH Nordicas Spa Sensation +: ta, suosittelisivat sitä!*
 

96% koeryhmästä katsoo, että Spa Sensation saavutti/ylitti odotukset!*

Skin Respect © -tekniikka

Spa Sensation+, Spa Sensation och Skin Respect -epilaattoreissä  
on meidän patentoinut Skin Respect © -tekniikka, joka on suunniteltu hellävaraisemmin ja tehokkaampaan epilointiin. Teknologia tarjoaa paremman liukumisen ja vähemmän ihoärsytystä.

*Kysely YouGovista
Tutkimuksen toteutti markkinatutkimusyhtiö YouGov. 23. - 29. huhtikuuta 2018 välillä on tehty yhteensä 130 haastattelua yli 18-vuotiaista naisista Ruotsissa ja Tanskassa, jotka ovat aiemmin käyttäneet epilaattoria ja jotka ovat kokeilleet Spa Sensation -epilaattoria noin 2 viikkoa huhtikuussa 2018.

Valitse oikea apilaattori

Iho on suurin elimemme, joten siitä kannattaa pitää huolta. Kun kehitimme epilaattorimme, teimme niistä iholle hellävaraisia ja tuloksia tehokkaasti tuottavia. Näin sai alkunsa Sensation: sarja hellävaraisia ja tehokkaita ihokarvojen poistotuotteita. Täältä löydät neljä epilaattoria ja ladyshaverin. Monissa epilaattoreissamme käytetään Skin Respect Technology© -tekniikkaa, joten ne epiloivat entistä hellävaraisemmin ja tehokkaammin. OBH Nordican epilaattorivalikoiman Epilator Spa Sensation+ -huippumallin mukana toimitetaan kokonaista 11 varustetta+. Tutustu epilaattoreihimme ja löydä niiden joukosta itsellesi parhaiten sopiva!