Muotoile hiukset suoristusraudalla

Suoristusrautamme

Suoristusraudalla voit muotoilla mahdottomistakin kiharoista nopeasti sileän ja kiiltävän kampauksen, joka kestää. Suoristusrauta taipuu myös erilaisten kiharoiden tekemiseen, vain mielikuvitus on rajana!

Valitse matkalle pieni ja hyvä suoristusrauta

Paksut ja pitkät hiukset?

Straight & Curl Wide -suoristusraudassa on leveät ja pitkät levyt, joten se soveltuu mainiosti paksuille ja pitkille hiuksille!

Johdoton suoristusrauta?

Kyllä, totta se on! Tämän suoristusraudan voit ladata USB-liitännästä.Täydellinen kuntosalille, reissuun tai töihin - Straight & Go.

Valitse paras suoristusrauta

Kun haluat pitkään suorina pysyvät hiukset, suoristusrauta on juuri oikea työkalu. Oikein hyvän suoristusraudan avulla saat aikaan suuria ja ilmavia kiharoita ja voit muotoilla latvat ja hiussuortuvat – eli tehdä koko kampauksen. Tarjoamme OBH Nordica -merkkisiä sekä Artist- ja Björn Axén tools by OBH Nordica -sarjoihin kuuluvia suoristusrautoja. Valikoimaamme kuuluu useita vaihtoehtoja pienistä hintansa arvoisista suoristusraudoista keskikokoisiin, 3 metrin johdolla varustettuihin ja ammattilaistasoisiin kehittyneisiin suoristusrautoihin. Tiedämme, että erilaiset hiukset tarvitsevat erilaisia suoristusrautoja. Siksi suoristusrautojemme lämpötiloja voidaan säätää, joten voit estää hiuksia vaurioitumasta. Mitä ohuemmat hiukset, sitä matalampi lämpötila. Muista käyttää hiuksia kuumuudelta suojaavaa ainetta! Lisäksi tarjoamme erittäin leveillä levyillä varustettuja suoristusrautoja paksuja ja pitkiä hiuksia varten. Jos haluat kihartaa hiukset suoristusraudalla, valitse pyöristetyillä reunoilla varustettu suoristusrauta. Minkä suoristusraudan valitset?