Hoppa till innehållet

Toivon Tähti

OBH Nordica Finland Oy:llä on viisi kummilasta Filippiinien Manilassa, Tay Tay Rizalin slummialueella. Tay Tay Rizal sijaitsee ”Smokey Mountain” -nimisen kaatopaikan kupeessa, josta perheet joutuvat hankkimaan osan elannostaan.

 

Usein ainoa keino päästä pois köyhyydestä on koulutus. Filippiineillä koulunkäynti on kuitenkin maksullista, ja siksi se on normaalisti poissuljettu vaihtoehto näiden lasten kohdalla.

 

Kohtuullisen pienillä kuukausittaisilla lahjoituksilla voimme tarjota lapsille mahdollisuuden koulunkäyntiin ja sen myötä jatkokoulutukseen. Pitkällä tähtäimellä voimme auttaa lapsia, nuoria ja heidän perheitään rakentamaan toisenlaisen tulevaisuuden slummin ulkopuolella.

 

OBH Nordica -konserni on tukenut Toivon Tähti -järjestön työtä jo 20 vuoden ajan. Konsernillamme on tällä hetkellä yhteensä 30 kummilasta Filippiineillä ja Argentiinassa. Toivon Tähti kuuluu kansainväliseen Star of Hope International nimiseen avustusjärjestöön, joka auttaa päivittäin lähes 30 000 lasta peruskoulutuksen, ruoan sekä terveydenhoidon saamisessa.


Jos sinäkin haluat auttaa, lue lisää järjestön toiminnasta osoitteesta www.starofhope.fi.

 

Tuote lisätty ostoskoriin