Hoppa till innehållet

Chilli-sarjan historia

Chilli-kitchen.jpg

OBH Nordica on ollut tunnettu Chilli-sarjasta jo pitkään, ja sen kaunis metallinhohtopunainen väri on edelleen yksi suosikeistamme. Sarja lanseerattiin vuonna 2005, jolloin siihen kuului seitsemän eri tuotetta.

Idea sarjasta syntyi kun tutkimme keittiön sisustustrendejä ja markkinoita. Kiinnitimme huomiota siihen, että kauppojen hyllyiltä löytyvien pienkoneiden väriskaala oli hyvin kapea – tuotteet olivat joko teräksisiä, mustia tai valkoisia. Samaan aikaan pohjoismaisten kotien tilaratkaisuissa minimalistiset ja puhtaanvalkoiset avokeittiöt nostivat suosiotaan. Olohuoneesta keittiöön avautuva suora näkymä mahdollisti seurustelun isännän tai emännän ja vieraiden välillä illallisvalmistelujen lomassa. 

Uusi tilaratkaisu ja neutraalit värit keittiön sisustuksessa antoivat oivan tilaisuuden korostusvärien käyttöön ja idea punaisesta Chilli-sarjasta syntyi. Hienostunut metallinhohtoväri saatiin aikaan vaativan tuotantoprosessin tuloksena ja siksi Chilli-sarjan tuotteissa on silaus ylellisyyttä.

Sarjasta tuli valtavan suosittu ja vuosien varrella asiakas- ja kuluttajapalveluumme on tulvinut lukuisia ehdotuksia uusista Chillinpunaisista tuotteista. Nykyisin sarjaan kuuluu yli 15 tuotetta tehosekoittimesta yleiskoneeseen ja punaiset laitteet piristävät kymmeniä tuhansia pohjoismaisia keittiöitä.

Chilli-serien.jpg

Tuote lisätty ostoskoriin