Hoppa till innehållet

Imurit - pölypussilliset

Paras puhdistustulos kaikilta lattiapinnoilta, yhdistettynä markkinoiden hiljaisimpaan äänitasoon! OBH Nordica Silence Force+ Black -pölynimuri on niin hiljainen, että voit keskustella käytön aikana. Se on lisäksi erittäin energiatehokas imuri, jolla pidät kotisi puhtaana pölystä ja allergeeneistä. OBH Nordica Silence Force+ Black on tehokkain pölynimuri, jonka olet koskaan nähnyt. Se poistaa pölyn kaikilta pinnoilta sekä pitää pölyhiukkaset tiiviisti sisällään. Et joudu kosketuksiin pölyn kanssa, sillä itsesulkeutuvat pölypussit suodattavat 99,99 % pölystä ja pitävät sen sisällään. Imuri on suunniteltu myös käyttömukavuuttasi ajatellen. Kaikkiin suuntiin kääntyvät pyörät takaavat vaivattoman liikkuvuuden matolla ja muilla pinnoilla tehden siivouksesta paljon helpompaa. 11 metrin toimintasäteen ansiosta voit imuroida jopa 95 m2 tilan vaihtamatta välillä pistorasiaa. Kaksi kätevää parkkiasentoa taukojen ajaksi. Vakiovarusteina 3-asentoinen lattia- ja mattosuulake sekä kuusi erilaista lisävarustetta. Lisävarusteet: ● kaksi erikokoista moottoroitua turboharjasuulaketta, joilla imuroit tehokkaasti lemmikkieläinten karvat sekä lattioilta, matoilta että sohvilta ● pitkä ja joustava rakosuulake kapeiden syvennysten imurointiin esimerkiksi keittiössä tai autossa ● parketti-, rako- ja huonekalusuulake. Tilava pölypussi 4,5 L. Äänitaso 66 dB. Paino 9,4 kg. Mitat P x L x K (mm) 528 x 298 x 265. Energiankulutus vuodessa 21 kWh. Teho 550 W. Korjattavissa 10 vuoden ajan. Valmistettu Ranskassa.
Erittäin energiatehokkaalla OBH Nordica X-trem Power + -pölynimurilla pidät kotisi puhtaana pölystä ja allergeeneistä. Se poistaa pölyn tehokkaasti kaikilta pinnoilta sekä pitää pölyhiukkaset tiiviisti sisällään. Et joudu kosketuksiin pölyn kanssa, sillä itsesulkeutuvat pölypussit suodattavat 99,98 % pölystä ja pitävät sen sisällään. Monet lemmikinomistajat tietävät, että eläinten karvat tarttuvat mattoon ja huonekaluihin tiukasti. Silloin on aika tarttua tehokkaaseen imuriin. OBH Nordica X-trem Power + -pölynimurissa on mukana turboharjasuulake, joka poistaa lemmikkieläinten karvat yhdellä imurointikerralla. Imuri on suunniteltu myös käyttömukavuuttasi ajatellen. Kaikkiin suuntiin kääntyvät pyörät takaavat vaivattoman liikkuvuuden matolla ja muilla pinnoilla tehden siivouksesta paljon helpompaa. 11 metrin toimintasäteen ansiosta voit imuroida jopa 95 m2 tilan vaihtamatta välillä pistorasiaa. Kaksi kätevää parkkiasentoa taukojen ajaksi. Mukana lattia- ja matto-, huonekalu-, rako-, parketti- ja turboharjasuulake. Tilava pölypussi 4,5 L. Äänitaso 72 dB. Paino 7,8 kg. Mitat P x L x K (mm) 477 x 273,5 x 261. Energiankulutus vuodessa 21 kWh. Teho 550 W. Korjattavissa 10 vuoden ajan. Valmistettu Ranskassa.
Poistaa pölyn tehokkaasti matoista ja kovilta lattiapinnoilta sekä pitää pölyhiukkaset tiiviisti sisällään. Erittäin energiatehokas. Mukana erityinen parkettisuulake, joka puhdistaa parkettilattiat tehokkaasti ja hellävaraisesti.
OBH Nordica Compact Power -pölynimuri on tarkoitettu sinulle, joka haluat kompaktin, tehokkaan ja helppokäyttöisen pölynimurin – lisäksi se on ihanteellinen valinta lemmikin omistajalle. Se poistaa pölyn tehokkaasti sekä pitää pölyhiukkaset tiiviisti sisällään. Et joudu kosketuksiin pölyn kanssa, sillä itsesulkeutuvat pölypussit suodattavat 99,98 % pölystä ja pitävät sen sisällään. Monet lemmikinomistajat tietävät, että eläinten karvat tarttuvat tiukasti. OBH Nordica Compact Power -imurissa on mukana pieni turboharjasuulake, joka poistaa lemmikkieläinten karvat matoista ja huonekaluista tehokkaasti. Imurissa on kaksi kätevää parkkiasentoa taukojen ajaksi. Toimintasäde 8,8 metriä. Mukana lattia- ja mattosuulake, pieni moottoroitu turboharjasuulake sekä huonekalu-, rako- ja parkettisuulake. Pölypussin tilavuus 3 L. Äänitaso 75 dB. Paino 3,7 kg. Mitat P x L x K (mm) 414 x 281 x 233. Energiankulutus vuodessa 28 kWh. Teho 750 W. Korjattavissa 10 vuoden ajan.
Pienehköjen pintojen fiksuun puhdistamiseen suunniteltu City Space on mukava ja erittäin pienikokoinen pölynimuri, joka tarjoaa luotettavaa suorituskykyä. City Space poistaa pölyn tehokkaasti kovilta lattiapinnoilta erittäin tehokkaan imurointipäänsä avulla. City Space on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi. Ergonominen kahva mahdollistaa helpon siirtämisen. Energiapihi, tehokas ja pienikokoinen City Space on oikea valinta sinulle, joka asut pienehkössä asunnossa. City Space on helppo käyttää, siirtää ja säilyttää. Muotoiltu modernisti, helppo käyttää, siivoaa tehokkaasti!
Tuote lisätty ostoskoriin