Hoppa till innehållet

Imurit - pölypussilliset

Erittäin energiatehokkaalla OBH Nordica X-trem Power 4A+ -pölynimurilla pidät kotisi puhtaana pölystä ja allergeeneistä. Se poistaa pölyn tehokkaasti kaikilta pinnoilta sekä pitää pölyhiukkaset tiiviisti sisällään. Et joudu kosketuksiin pölyn kanssa, sillä itsesulkeutuvat pölypussit suodattavat 99,98 % pölystä ja pitävät sen sisällään. Monet lemmikinomistajat tietävät, että eläinten karvat tarttuvat mattoon ja huonekaluihin tiukasti. Silloin on aika tarttua tehokkaaseen imuriin. OBH Nordica X-trem Power 4A+ -pölynimurissa on mukana turboharjasuulake, joka poistaa lemmikkieläinten karvat yhdellä imurointikerralla. Imuri on suunniteltu myös käyttömukavuuttasi ajatellen. Kaikkiin suuntiin kääntyvät pyörät takaavat vaivattoman liikkuvuuden matolla ja muilla pinnoilla tehden siivouksesta paljon helpompaa. 11 metrin toimintasäteen ansiosta voit imuroida jopa 95 m2 tilan vaihtamatta välillä pistorasiaa. Kaksi kätevää parkkiasentoa taukojen ajaksi. Mukana lattia- ja matto-, huonekalu-, rako-, parketti- ja turboharjasuulake. Tilava pölypussi 4,5 L. Äänitaso 72 dB. Paino 7,8 kg. Mitat P x L x K (mm) 477 x 273,5 x 261. Energiankulutus vuodessa 21 kWh. Teho 550 W. Korjattavissa 10 vuoden ajan. Valmistettu Ranskassa.
Paras puhdistustulos kaikilta lattiapinnoilta, yhdistettynä markkinoiden hiljaisimpaan äänitasoon! OBH Nordica Silence Force 4A+ -pölynimuri on niin hiljainen, että voit keskustella käytön aikana. Se on lisäksi erittäin energiatehokas imuri, jolla pidät kotisi puhtaana pölystä ja allergeeneistä. OBH Nordica Silence Force 4A+ on tehokkain pölynimuri, jonka olet koskaan nähnyt. Se poistaa pölyn kaikilta pinnoilta sekä pitää pölyhiukkaset tiiviisti sisällään. Et joudu kosketuksiin pölyn kanssa, sillä itsesulkeutuvat pölypussit suodattavat 99,99 % pölystä ja pitävät sen sisällään. Imuri on suunniteltu myös käyttömukavuuttasi ajatellen. Kaikkiin suuntiin kääntyvät pyörät takaavat vaivattoman liikkuvuuden matolla ja muilla pinnoilla tehden siivouksesta paljon helpompaa. 11 metrin toimintasäteen ansiosta voit imuroida jopa 95 m2 tilan vaihtamatta välillä pistorasiaa. Kaksi kätevää parkkiasentoa taukojen ajaksi. Vakiovarusteina 3-asentoinen lattia- ja mattosuulake sekä kuusi erilaista lisävarustetta. Lisävarusteet: ● kaksi erikokoista moottoroitua turboharjasuulaketta, joilla imuroit tehokkaasti lemmikkieläinten karvat sekä lattioilta, matoilta että sohvilta ● pitkä ja joustava rakosuulake kapeiden syvennysten imurointiin esimerkiksi keittiössä tai autossa ● parketti-, rako- ja huonekalusuulake. Tilava pölypussi 4,5 L. Äänitaso 66 dB. Paino 9,4 kg. Mitat P x L x K (mm) 528 x 298 x 265. Energiankulutus vuodessa 21 kWh. Teho 550 W. Korjattavissa 10 vuoden ajan. Valmistettu Ranskassa.
Poistaa pölyn tehokkaasti matoista ja kovilta lattiapinnoilta sekä pitää pölyhiukkaset tiiviisti sisällään. Erittäin energiatehokas. Mukana erityinen parkettisuulake, joka puhdistaa parkettilattiat tehokkaasti ja hellävaraisesti.
Tuote lisätty ostoskoriin