Hoppa till innehållet

Varsi-imurit

OBH Nordica Air Force 460 all-in-one on ainoa imuri, minkä kotiisi tarvitset. Siivoat sillä vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. Se muuntuu helposti tehokkaaksi rikkaimuriksi sekä käteväksi työvälineeksi, jolla siivoat helposti myös korkealta. Imuroit sillä kaikki tilat, portaat ja jopa hyllyjen päältä – toisin sanoen koko huoneiston lattiasta kattoon. Imuri poistaa tehokkaasti myös tiukasti tarttuneet eläinten karvat matoista ja huonekaluista. Se on aina käyttövalmis ja vie vain vähän säilytystilaa. Air Force 460 all-in-one poistaa pölyn erittäin tehokkaasti matoista moottoroidun turboharjasuulakkeen ansiosta, jonka harja pyörii 6 500 kierrosta minuutissa. Tehokkaalla 21,9 voltin hiiliharjattomalla moottorilla on peräti 30 minuutin käyttöaika normaaliteholla ja 12 minuuttia turboteholla. Syklonitekniikan ansiosta imuteho säilyy tasaisen voimakkaana koko imuroinnin ajan. Ilmanvirtaus normaaliteholla 10 L/s ja turboteholla 14 L/s. Turboharjasuulakkeen integroitu LED-valo auttaa näkemään imuroitavan alueen tarkasti ja huomaamaan pölyn vuoteiden alta ja ovien takaa. Vakiovarusteina moottoroitu turboharjasuulake, joka ulottuu helposti matalimmankin sohvan alle sekä kahdeksan eri lisävarustetta kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin: moottoroitu pieni turboharjasuulake lemmikkieläinten karvojen imuroimiseen, kolmion muotoinen delta-suulake nurkkien tarkkaan imurointiin, huonekalu- ja rakosuulake, teleskooppiharja ahtaiden paikkojen kuten pattereiden takaa imuroimiseen sekä kolme harjaa eri pinnoille. Pölysäiliö on helppo tyhjentää. Paino 4,4 kg. Mitat S x L x K (mm) 250 x 380 x 1150. Korjattavissa 10 vuoden ajan.
OBH Nordican johdottomalla varsi-imurilla siivous käy vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. Se muuntuu helposti tehokkaaksi rikkaimuriksi sekä käteväksi työvälineeksi, jolla siivoat helposti myös korkealta. Imuroit sillä siis kätevästi kaikki tilat, portaat ja jopa hyllyjen päältä. Akkukäyttöinen 3-in-1-imuri on aina käyttövalmis ja se vie vain vähän säilytystilaa. OBH Nordican varsi-imuri poistaa pölyn erittäin tehokkaasti matoista moottoroidun suulakkeen ansiosta, jonka harja pyörii 6 500 kierrosta minuutissa. Tehokkaalla 21,9 voltin hiiliharjattomalla moottorilla peräti 30 minuutin käyttöaika sekä turboteholla 12 minuuttia. Latausaika 3 tuntia. Syklonitekniikan ansiosta pöly suodattuu tehokkaasti säiliöön ja imuteho säilyy tehokkaana kauemmin. Ilmanvirtaus normaaliteholla 10 L/s ja turboteholla 14 L/s. Turboharjasuulakkeen integroitu LED-valo auttaa näkemään imuroitavan alueen tarkasti ja huomaamaan pölyn vuoteiden alta ja ovien takaa. Mukana rako- ja tekstiilisuulake. Paino 3,4 kg. Mitat S x L x K (mm) 250 x 260 x 1145. Korjattavissa 10 vuoden ajan.
Tehokkaassa OBH Nordica Air Force Extreme Silence + -varsi-imurissa on miellyttävä, erittäin alhainen äänitaso. Se on niin hiljainen, että voit keskustella käytön aikana. Siivoat sillä vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. Imurissa olevan syklonitekniikan ansiosta imuteho säilyy tasaisen voimakkaana koko imuroinnin ajan. Imurin kolmion muotoinen delta-suulake on suunniteltu erityisesti nurkkien tarkkaan imurointiin ja se ulottuu helposti matalimmankin huonekalun alle. Suulakkeen integroitu LED-valo auttaa näkemään imuroitavan alueen tarkasti ja huomaamaan pölyn vuoteiden alta ja ovien takaa. Moottoroidun delta-suulakkeen harja pyörii 6 500 kierrosta minuutissa, minkä ansiosta imuroit erittäin tehokkaasti myös matot. Imurilla on peräti 65 minuutin käyttöaika yhdellä latauksella. Se on aina käyttövalmis ja vie vain vähän säilytystilaa. Kätevän kantokahvan ansiosta imurin siirtäminen on helppoa. Alhainen äänitaso 77 dB. Paino 3,6 kg. Mitat S x L x K (mm) 250 x 284 x 1 200. Korjattavissa 10 vuoden ajan.
Air Force Light -varsi-imuri toimii aina tehokkaasti. Air Force Light painaa vain 2,3 kiloa, joten sitä on erittäin helppo käyttää, siirtää ja säilyttää. Air Force Light imuroi jopa 30 minuuttia yhdellä latauksella. Valittavissa kaksi eri tehoa. Pitkäkestoinen 14,4 voltin litiumioniakku. Akku latautuu 5 tunnissa. Tyylikkäästi muotoiltu Air Force Light voidaan jättää näkyviin keittiöön tai olohuoneeseen, kun akku latautuu. Imurissa on lataustilan ilmaisin. Moottoroitu harjasuulake imee tehokkaasti roskat ja pölyn. Suulakkeen LED-valojen avulla näet imuroida roskat ja pölyn tarkasti myös hämäristä paikoista ja huonekalujen alta. Pölysäiliön tilavuus 0,65 L. Mitat S x L x K (mm) 260 x 220 x 1092. Väri: musta
Tuote lisätty ostoskoriin