Hoppa till innehållet

Varsi-imurit

Tehokkaassa OBH Nordica Air Force Extreme Silence + -varsi-imurissa on miellyttävä, erittäin alhainen äänitaso. Se on niin hiljainen, että voit keskustella käytön aikana. Siivoat sillä vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. Imurissa olevan syklonitekniikan ansiosta imuteho säilyy tasaisen voimakkaana koko imuroinnin ajan. Imurin kolmion muotoinen delta-suulake on suunniteltu erityisesti nurkkien tarkkaan imurointiin ja se ulottuu helposti matalimmankin huonekalun alle. Suulakkeen integroitu LED-valo auttaa näkemään imuroitavan alueen tarkasti ja huomaamaan pölyn vuoteiden alta ja ovien takaa. Moottoroidun delta-suulakkeen harja pyörii 6 500 kierrosta minuutissa, minkä ansiosta imuroit erittäin tehokkaasti myös matot. Imurilla on peräti 65 minuutin käyttöaika yhdellä latauksella. Se on aina käyttövalmis ja vie vain vähän säilytystilaa. Kätevän kantokahvan ansiosta imurin siirtäminen on helppoa. Alhainen äänitaso 77 dB. Paino 3,6 kg. Mitat S x L x K (mm) 250 x 284 x 1 200. Korjattavissa 10 vuoden ajan.
OBH Nordica Air Force 460 all-in-one on ainoa imuri, minkä kotiisi tarvitset. Siivoat sillä vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. Se muuntuu helposti tehokkaaksi rikkaimuriksi sekä käteväksi työvälineeksi, jolla siivoat helposti myös korkealta. Imuroit sillä kaikki tilat, portaat ja jopa hyllyjen päältä – toisin sanoen koko huoneiston lattiasta kattoon. Imuri poistaa tehokkaasti myös tiukasti tarttuneet eläinten karvat matoista ja huonekaluista. Se on aina käyttövalmis ja vie vain vähän säilytystilaa. Air Force 460 all-in-one poistaa pölyn erittäin tehokkaasti matoista moottoroidun turboharjasuulakkeen ansiosta, jonka harja pyörii 6 500 kierrosta minuutissa. Tehokkaalla 21,9 voltin hiiliharjattomalla moottorilla on peräti 30 minuutin käyttöaika normaaliteholla ja 12 minuuttia turboteholla. Syklonitekniikan ansiosta imuteho säilyy tasaisen voimakkaana koko imuroinnin ajan. Turboharjasuulakkeen integroitu LED-valo auttaa näkemään imuroitavan alueen tarkasti ja huomaamaan pölyn vuoteiden alta ja ovien takaa. Vakiovarusteina moottoroitu turboharjasuulake, joka ulottuu helposti matalimmankin sohvan alle sekä kahdeksan eri lisävarustetta kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin: moottoroitu pieni turboharjasuulake lemmikkieläinten karvojen imuroimiseen, kolmion muotoinen delta-suulake nurkkien tarkkaan imurointiin, huonekalu- ja rakosuulake, teleskooppiharja ahtaiden paikkojen kuten pattereiden takaa imuroimiseen sekä kolme harjaa eri pinnoille. Pölysäiliö on helppo tyhjentää. Paino 4,4 kg. Mitat S x L x K (mm) 250 x 380 x 1150. Korjattavissa 10 vuoden ajan.
OBH Nordican johdottomalla varsi-imurilla siivous käy vaivattomasti ilman johtoja, letkuja tai pölypusseja. Se muuntuu helposti tehokkaaksi rikkaimuriksi sekä käteväksi työvälineeksi, jolla siivoat helposti myös korkealta. Imuroit sillä siis kätevästi kaikki tilat, portaat ja jopa hyllyjen päältä. Akkukäyttöinen 3-in-1-imuri on aina käyttövalmis ja se vie vain vähän säilytystilaa. OBH Nordican varsi-imuri poistaa pölyn erittäin tehokkaasti matoista moottoroidun suulakkeen ansiosta, jonka harja pyörii 6 500 kierrosta minuutissa. Tehokkaalla 21,9 voltin hiiliharjattomalla moottorilla peräti 30 minuutin käyttöaika. Syklonitekniikan ansiosta imuteho säilyy tehokkaana kauemmin. Integroitu LED-valo auttaa näkemään imuroitavan alueen tarkasti ja huomaamaan pölyn vuoteiden alta ja ovien takaa. Mukana rako- ja tekstiilisuulake. Paino 3,4 kg. Mitat S x L x K (mm) 250 x 260 x 1145. Korjattavissa 10 vuoden ajan.
Tuote lisätty ostoskoriin