
Wokpannu terveellisen ruoan valmistukseen
Tefalin wokpannujen tarttumattoman pinnoitteen ansiosta et tarvitse paistamiseen lankaan öljyä, joten voit valmistaa terveellisä ruokia helposti.

Wokkipannua käytetään aasialaisessa keittiössä pääasiassa paistinpannuna. Kiinassa wokpannuja on käytetty vuosisatojen ajan, ja niitä pidetään parhaina paistoastioina terveellisten, luonnollisista raaka-aineista valmistettujen aterioiden valmistamiseen. Pannun korkea reuna mahdollistaa suurten annosten valmistamisen, joten voit helposti laittaa ruokaa koko perheelle tai vieraille. Lisäksi ruoanlaitto sujuu siistimmin ja kätevämmin, kun ruokaa ei roisku liedelle. Kätevien ominaisuuksien vuoksi wokkipannut ovatkin suosittuja kaikkialla maailmassa, niin kotikeittiöissä kuin ammattilaisten keskuudessakin.

Minkälaisen wokkipannun valitsen?
Kun olet ostamassa wokpannua, varmista ensin, että se sopii käytettäväksi liedelläsi. Tefalin wokkipannut sopivat käytettäviksi kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla.
Wokkipannuja on saatavilla eri kokoisina. Valitse oikea koko sen mukaan, kokkaatko pieniä ruokamääriä vai valmistatko aterioita isommalle porukalle. Tefalin wokpannuja on saatavana kahdessa koossa: 26 cm ja 28 cm. Wokkipannut ovat usein kooltaan suuria, joten muista varmistaa, että pannu mahtuu liedellesi.

Wok-pannu lämpötilanosoittimella
Tefalin älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun. Thermo Fusion™-induktiopohjamme puolestaan takaa nopean lämpenemisen ja lämmön tasaisen jakautumisen, joten saat täydelliset tulokset helposti.

Minkälaisia ruokia wokpannulla voi valmistaa?
Tarttumattomalla pinnoitteella varustetulla wokkipannulla voit paistaa kokonaan ilman öljyä, joten se sopii erinomaisesti terveellisten aterioiden valmistamiseen. Klassisia wokkeja ovat esimerkiksi hapanimelä kanawokki ja soijakastikkeella maustetut vihanneswokit. Vaikka wokkipannu on ideaali valinta nopeasti ja kovassa lämmössä paistettavien aasialaisten ruokien valmistukseen, sitä voi käyttää ruoan kypsentämiseen myös muilla tavoilla, mm. hauduttamalla. Wokkipannu sopii hyvin eimerkiksi risottojen ja pataruokien valmistamiseen.

Miten wokpannua kannattaa huoltaa?
Useimmissa Tefalin wokkipannuissa on korkealaatuinen tarttumaton pinnoite, mikä estää ruoan palamisen kiinni pintaan, vaikka rasvaa
käytettäisiin vain vähän tai ei ollenkaan. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta voit valmistaa terveellisä ruokia ja pannu on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen.
Wokkipannun käyttöikä pitenee, kun huollat sitä oikein. Pannu tulisi pestä huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Käytön jälkeen pannu on hyvä puhdistaa pehmeällä sienellä ja astianpesuaineella. Muista kuivata pannu huolellisesti.

Mitä eroa on wokkipannulla ja haudutuspannulla?
Haudutuspannussa on läpimitaltaan suurempi pohja ja matalammat reunat kuin wokkipannussa. Tämän ansiosta se on monipuolinen paistoastia, joka sopii paistamiseen ja runsasliemisten kastikkeiden sekä patojen valmistukseen. Wokkipannun pohja on pienempi, mutta korkeiden ja kaarevien reunojen ansiosta siinä voi valmistaa suuria ruokamääriä kerrallaan. Paistamalla ensin ja jatkamalla kypsennystä hauduttamalla, ruoan vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät paremmin.

Oikea pannu jokaiseen tarpeeseen
Oletko aloitteleva kotikokki vai valmistatko aterioita ammattilaisten tavoin? Tefalilta löytyy laaja valikoima erilaisia pannuja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät tarttumattomalla pinnoitteella varustetut pannut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut pannut, valurautapannut ja paljon muuta. Tutustu valikoimaamme!

Suunniteltu kestämään
Tefalin wokkipannut on suunniteltu kestämään toistuvaa, päivittäistä käyttöä ja niiden rakenne on vankkaa tekoa. Kuumenna, kypsennä, sekoita, paista, tarjoile, pese ja lämmitä taas uudelleen. Kaikki tämä Tefalin wokkipannulla.

Wokkipannu on monipuolinen paistoastia
Yksi wokkipannun eduista on sen monipuolisuus ruoanvalmistuksessa. Muotonsa ansiosta se sopii paistamiseen, wokkaamiseen ja hauduttamiseen. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta voit valmistaa terveellisä ruokia ja pannu on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Pannut ovat yhteensopivia kaikkien liesityyppien kanssa, mukaan lukien induktio.

Kaunis muotoilu ja ergonomiset kahvat
Tefalin wokpannut sopivat tyylikkyytensä ansiosta erinomaisesti myös ruoan tarjoiluun. Ergonomiset kädensijat takaavat mukavan ja tukevan otteen, jolloin työskentely on helppoa.

Helppohoitoinen
Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta Tefalin wokpannut on helppo puhdistaa käsin. Pannut ovat myös konepesun kestäviä.

Laadukkaat materiaalit
Tefalin wokpannut on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Vankkatekoinen rakenne on tehty kestämään päivittäistä käyttöä ja säilyttämään muotonsa. Tarttumaton pinnoite on 100% turvallinen käyttää.

Haudutuskannet
Kannen avulla voit käyttää wokpannuasi myös hauduttamiseen. Kansi pitää höyryn wokpannun sisällä niin, että ruoka kypsyy tasaisesti ja säilyttää maut ja ravintoaineet.

Voit käyttää wokpannua myös uunissa
Tämä wokpannu on uuninkestävä, joten voi käyttää sitä vieläkin monipuolisemmin. Voit kypsentää ruoan ensin liedellä ja siirtää sen uuniin.

Tefal Thermo-Signal
Useimmissa Tefalin wokkipannuissa on korkealaatuinen tarttumaton pinnoite, mikä estää ruoan palamisen kiinni pintaan, vaikka rasvaa käytettäisiin vain vähän tai ei ollenkaan. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta voit valmistaa terveellisä ruokia. Klassinen wokpannu sopii paitsi ruskistamiseen ja paistamiseen, myös hauduttamiseen kannen alla. Thermo-Signal™-lämpötunnistin kertoo, kun pannu on saavuttanut ihanteellisen paistolämpötilan ja on käyttövalmis.
Täydellinen valinta sinulle
Kestävän rungon, laadukkaiden materiaalien, helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden ansiosta pannu sopii erinomaisesti niin kotikokeille kuin ammattilaisillekin. Kauniin muotoilunsa ansiosta se sopii myös tarjoiluun.