Wokkipannut

Tefalin wokkipannulla valmistat helposti herkulliset, nopeasti ja kovassa lämmössä paistettavat aasialaiset ruoat. Tarttumaton pinnoite estää ruoan palamisen kiinni pintaan, vaikka rasvaa käytettäisiin vain vähän tai ei ollenkaan.

Wokkipannut
Wokpannu terveellisen ruoan valmistukseen

Wokpannu terveellisen ruoan valmistukseen

Tefalin wokpannujen tarttumattoman pinnoitteen ansiosta et tarvitse paistamiseen lankaan öljyä, joten voit valmistaa terveellisä ruokia helposti.

Wokkipannua käytetään aasialaisessa keittiössä pääasiassa paistinpannuna. Kiinassa wokpannuja on käytetty vuosisatojen ajan, ja niitä pidetään parhaina paistoastioina terveellisten, luonnollisista raaka-aineista valmistettujen aterioiden valmistamiseen. Pannun korkea reuna mahdollistaa suurten annosten valmistamisen, joten voit helposti laittaa ruokaa koko perheelle tai vieraille. Lisäksi ruoanlaitto sujuu siistimmin ja kätevämmin, kun ruokaa ei roisku liedelle. Kätevien ominaisuuksien vuoksi wokkipannut ovatkin suosittuja kaikkialla maailmassa, niin kotikeittiöissä kuin ammattilaisten keskuudessakin. 

Minkälaisen wokkipannun valitsen?

Minkälaisen wokkipannun valitsen?

Kun olet ostamassa wokpannua, varmista ensin, että se sopii käytettäväksi liedelläsi. Tefalin wokkipannut sopivat käytettäviksi kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla.
Wokkipannuja on saatavilla eri kokoisina. Valitse oikea koko sen mukaan, kokkaatko pieniä ruokamääriä vai valmistatko aterioita isommalle porukalle. Tefalin wokpannuja on saatavana kahdessa koossa: 26 cm ja 28 cm. Wokkipannut ovat usein kooltaan suuria, joten muista varmistaa, että pannu mahtuu liedellesi. 

Wok-pannu lämpötilanosoittimella

Wok-pannu lämpötilanosoittimella

Tefalin älykäs Thermo-Signal™-lämpötilanilmaisin vaihtaa väriä, kun pannu saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan. Näin saat helposti täydellisen paistopinnan, rakenteen ja maun. Thermo Fusion™-induktiopohjamme puolestaan takaa nopean lämpenemisen ja lämmön tasaisen jakautumisen, joten saat täydelliset tulokset helposti.

Minkälaisia ruokia wokpannulla voi valmistaa?

Minkälaisia ruokia wokpannulla voi valmistaa?

Tarttumattomalla pinnoitteella varustetulla wokkipannulla voit paistaa kokonaan ilman öljyä, joten se sopii erinomaisesti terveellisten aterioiden valmistamiseen. Klassisia wokkeja ovat esimerkiksi hapanimelä kanawokki ja soijakastikkeella maustetut vihanneswokit. Vaikka wokkipannu on ideaali valinta nopeasti ja kovassa lämmössä paistettavien aasialaisten ruokien valmistukseen, sitä voi käyttää ruoan kypsentämiseen myös muilla tavoilla, mm. hauduttamalla. Wokkipannu sopii hyvin eimerkiksi risottojen ja pataruokien valmistamiseen.

Miten wokpannua kannattaa huoltaa?

Miten wokpannua kannattaa huoltaa?

Useimmissa Tefalin wokkipannuissa on korkealaatuinen tarttumaton pinnoite, mikä estää ruoan palamisen kiinni pintaan, vaikka rasvaa
käytettäisiin vain vähän tai ei ollenkaan. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta voit valmistaa terveellisä ruokia ja pannu on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen.
Wokkipannun käyttöikä pitenee, kun huollat sitä oikein. Pannu tulisi pestä huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Käytön jälkeen pannu on hyvä puhdistaa pehmeällä sienellä ja astianpesuaineella. Muista kuivata pannu huolellisesti. 

Mitä eroa on wokkipannulla ja haudutuspannulla?

Mitä eroa on wokkipannulla ja haudutuspannulla?

Haudutuspannussa on läpimitaltaan suurempi pohja ja matalammat reunat kuin wokkipannussa. Tämän ansiosta se on monipuolinen paistoastia, joka sopii paistamiseen ja runsasliemisten kastikkeiden sekä patojen valmistukseen. Wokkipannun pohja on pienempi, mutta  korkeiden ja kaarevien reunojen ansiosta siinä voi valmistaa suuria ruokamääriä kerrallaan. Paistamalla ensin ja jatkamalla kypsennystä hauduttamalla, ruoan vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät paremmin. 

Oikea pannu jokaiseen tarpeeseen

Oikea pannu jokaiseen tarpeeseen

Oletko aloitteleva kotikokki vai valmistatko aterioita ammattilaisten tavoin? Tefalilta löytyy laaja valikoima erilaisia pannuja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Meiltä löydät tarttumattomalla pinnoitteella varustetut pannut, ruostumattomasta teräksestä valmistetut pannut, valurautapannut ja paljon muuta. Tutustu valikoimaamme!

Suunniteltu kestämään

Suunniteltu kestämään

Tefalin wokkipannut on suunniteltu kestämään toistuvaa, päivittäistä käyttöä ja niiden rakenne on vankkaa tekoa. Kuumenna, kypsennä, sekoita, paista, tarjoile, pese ja lämmitä taas uudelleen. Kaikki tämä Tefalin wokkipannulla.

Wokkipannu on monipuolinen paistoastia

Wokkipannu on monipuolinen paistoastia

Yksi wokkipannun eduista on sen monipuolisuus ruoanvalmistuksessa. Muotonsa ansiosta se sopii paistamiseen, wokkaamiseen ja hauduttamiseen. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta voit valmistaa terveellisä ruokia ja pannu on helppo puhdistaa käytön jälkeen. Pannut ovat yhteensopivia kaikkien liesityyppien kanssa, mukaan lukien induktio.

Kaunis muotoilu ja ergonomiset kahvat

Kaunis muotoilu ja ergonomiset kahvat

Tefalin wokpannut  sopivat tyylikkyytensä ansiosta erinomaisesti myös ruoan tarjoiluun. Ergonomiset kädensijat takaavat mukavan ja tukevan otteen, jolloin työskentely on helppoa.

Helppohoitoinen

Helppohoitoinen

Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta Tefalin wokpannut on helppo puhdistaa käsin. Pannut ovat myös konepesun kestäviä.

Laadukkaat materiaalit

Laadukkaat materiaalit

Tefalin wokpannut on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Vankkatekoinen rakenne on tehty kestämään päivittäistä käyttöä ja säilyttämään muotonsa. Tarttumaton pinnoite on 100% turvallinen käyttää.

Haudutuskannet

Haudutuskannet

Kannen avulla voit käyttää wokpannuasi myös hauduttamiseen. Kansi pitää höyryn wokpannun sisällä niin, että ruoka kypsyy tasaisesti ja säilyttää maut ja ravintoaineet.

Voit käyttää wokpannua myös uunissa

Voit käyttää wokpannua myös uunissa

Tämä wokpannu on uuninkestävä, joten voi käyttää sitä vieläkin monipuolisemmin. Voit kypsentää ruoan ensin liedellä ja siirtää sen uuniin.
 

Tefal Thermo-Signal

Tefal Thermo-Signal

Useimmissa Tefalin wokkipannuissa on korkealaatuinen tarttumaton pinnoite, mikä estää ruoan palamisen kiinni pintaan, vaikka rasvaa käytettäisiin vain vähän tai ei ollenkaan. Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta voit valmistaa terveellisä ruokia. Klassinen wokpannu sopii paitsi ruskistamiseen ja paistamiseen, myös  hauduttamiseen kannen alla.  Thermo-Signal™-lämpötunnistin kertoo, kun pannu on saavuttanut ihanteellisen paistolämpötilan ja on käyttövalmis. 

Täydellinen valinta sinulle

Kestävän rungon, laadukkaiden materiaalien, helppokäyttöisyyden ja monipuolisuuden ansiosta pannu sopii erinomaisesti niin kotikokeille kuin ammattilaisillekin. Kauniin muotoilunsa ansiosta se sopii myös tarjoiluun.