Yleiset osto- ja toimitusehdot

Viimeksi päivitetty 2022-07-08

Groupe SEB Finland OY org number ​0889508-0
Bolero Business Park, Atomitie 2
00370 Helsinki​
Finland

Contact-fi@obhnordica.com

 

Tietoja OBH Nordicasta

OBH Nordica myy kotitaloustuotteita. Tavoitteenamme on asiakas keskittyen tarjota sinulle asiakkaana hyvä asiakaspalvelu ja ostokokemus, kun teet ostoksia meillä.

Ostotiedot
Osto- ja toimitusehdot koskevat OBH Nordica.se -sivustolla tehtyjä ostoksia ja tilauksia, ja ne sisältävät ostostasi koskevia tietoja ja ehtoja. OBH Nordica.se pidättää oikeuden muuttaa näitä yleisiä osto- ja toimitusehtoja ilmoittamatta niistä etukäteen sinulle asiakkaana. Tilaustasi koskevat ehdot, jotka on julkaistu OBH Nordica.se -sivustolla ostohetkellä.

Tekemällä tilauksen OBH Nordica.se -sivustolla hyväksyt myyntiehtomme ja sitoudut ostamaan tilatut tuotteet. Noudatamme Ruotsin kuluttajalainsäädäntöä ja ostoehtomme täydentävät etäkauppalakia ja kuluttajaostolakia.

OBH Nordica on suunnattu yksityishenkilöille ja tekee sopimuksia vain täysi-ikäisten (yli 18-vuotiaiden) kanssa.

Asiakkaana meillä on oikeus pyytää tietoja rekisteröidyistä henkilötiedoistasi sekä pyytää niiden poistamista tai muuttamista. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse.

Peruuttamisoikeus ja takuu
Etäsopimuslain mukaan sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus yksittäisistä tavaroista ja palveluista. Me OBH Nordica.se -sivustolla haluamme kuitenkin helpottaa sinua asiakkaana ja tarjota sinulle 30 päivän avoimen oston.

Etäsopimuksista ja toimitilojen ulkopuolisista sopimuksista annettu laki (2005:59) rajoittaa peruuttamisoikeuden käyttöä. OBH Nordica.se ilmoittaa sinulle asiakkaana, että peruuttamisoikeus ei koske, jos 11 §:n 4 kohdan mukainen sopimus viittaa "tuotteeseen, joka voi nopeasti huonontua tai tulla liian vanhaksi".

Jos haluat hyödyntää 30 päivän avointa ostoa, sinun tulee ilmoittaa meille viimeistään 30 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta, että haluat palauttaa tuotteesi ottamalla yhteyttä OBH Nordica.se -palveluun yhteydenottolomakkeemme kautta. Älä unohda käyttää tilausnumeroasi viitteenä.

Muista, että tuote tulee palauttaa OBH Nordican varastoon samassa kunnossa kuin sen vastaanotit. Tuotteen alkuperäistä pakkausta ei saa käyttää ulkopakkauksena, sillä tuote voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Mikäli tuote ei ole enää ennallaan, pidätämme oikeuden periä hyvityksessä korvausta tuotteen arvon alenemisesta. Arvonalennus tapahtuu, kun tavaran ominaisuudet ovat saaneet persoonallisen vaikutelman ja niitä on käytetty enemmän kuin on tarpeen tavaran ominaisuuksien toteamiseksi. Kun OBH Nordican varasto on vastaanottanut palautetun tuotteen, tuotteen summa palautetaan. Huomaathan, että osittaisen palautuksen yhteydessä toimituskuluja ei palauteta.

Peruuttamisoikeutta ei voida käyttää, jos tuote on palautettu vahingoittuneena tai sitä on käytetty siten, ettei peruuttamisoikeutta voida soveltaa. Palautettua tuotetta ei tällöin palauteta tai ostaja voi halutessaan lähettää palautetun tuotteen takaisin, jos tuotetta halutaan uudelleen.

Summa palautetaan viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet tuotteen takaisin OBH Nordican varastoon ja hyvitys tapahtuu samalla maksutavalla kuin ostohetkellä.

On tärkeää, että säilytät rahdinkuljettajalta saamasi rahtikirjan, kunnes OBH Nordica.se hyväksyy palautuksen.

Valitus
Kun olet vastaanottanut paketin, suosittelemme tarkistamaan mahdollisimman pian, vastaako toimitus odotuksia. Tarkista, että paketti on toimitettu ilman näkyviä pakkausvaurioita, että olet saanut oikean tuotteen toimitettuna ja että se on virheetön.

Virhetapauksissa otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta, mutta suosittelemme kuitenkin, että lähetät valituksen meille kirjallisesti. Kuljetusvaurioiden sattuessa sinun on liitettävä kuvia pakkausvaurioista ja tuotteen mahdollisista vaurioista yksinkertaistaaksemme ja nopeuttaaksemme prosessia meille ja kuljettajillemme. Kun olemme käsitelleet tapauksesi ja tehneet vaatimuksen rahdinkuljettajaa vastaan, otamme sinuun yhteyttä.

Huolto ja korjaus
Valitusoikeus on voimassa kolme vuotta lähetyksen vastaanottamisesta. Reklamaatiooikeus koskee alkuperäisiä valmistusvirheitä lakisääteisen reklamaatiooikeuden mukaisesti. Jotta vaihto tai korjaus voidaan hyväksyä, meidän on ensin tutkittava tuote. Virheen tai huolimattomuuden sattuessa meillä tai kumppanillamme on oikeus periä sinulta tarkastuskulut ja mahdolliset toimituskulut. Jos haluat mainostaa tuotettasi, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta mielellään kahden kuukauden kuluttua virheen havaitsemisesta. Voit vaatia virheen korjaamista, hinnanalennusta, korvausta, uutta toimitusta tai oston peruuttamista olosuhteiden mukaan. Asiakaspalvelumme pitää sinut ajan tasalla asian käsittelyn aikana.

Huomioithan, että yrityksillä on ostolain mukainen kahden vuoden reklamaatiooikeus.

Kärki! Jos käyttöopas on kadonnut, sen voi ladata tai tulostaa tuotesivulta.

Avaa ostos
OBH Nordica jättää 30 päivän avoimen oston. Kun teet ostoksia verkkokaupassamme, avoin ostoaika alkaa paketin vastaanottamisesta. Palautukset suoritetaan samalla maksutavalla