Mikä pölynimuri sopii minulle?

Mikä pölynimuri sopii minulle?

Uuden pölynimurin hankkiminen voi olla hankalaa, sillä markkinoilla on valtava määrä tarjontaa. Miten valita malli, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi, elämäntyyliisi ja kotiisi? Tiesitkö, että suurempi mottorin teho ei aina tarkoita suurempaa imutehoa? Kuinka suuri merkitys suulakkeen muotoilulla on imutehon kannalta? Entä kuinka suuria eroja pölynimureiden melutasoissa on? Tässä oppaassa avaamme käsitteitä ja autamme sinua uuden pölyimurin valinnassa.

Second Life

Second Life

Miksi kannattaa valita second life -tuote? 

Kiertotalous on keskeinen tekijä kestävän kehityksen edistämisessä. Siksi me OBH Nordicalla olemme kehittäneet second life -konseptin, jonka avulla voimme estää uudenveroisten tuotteiden päätymisen sähkö-/elektroniikkajätteeseen*. Näin voimme hillitä ympäristöhaittoja, edistää huoltopalvelualan kasvua ja myötävaikuttaa uusien työpaikkojen syntymiseen. 

*Pohjoismaissa syntyy vuosittain 12-19 kg sähkö- ja elektroniikkajätettä asukasta kohden (EU, 2020). Ruotsissa tästä jätemäärästä kierrätetään vain 10-25 %. Vuosina 2019-2020 sähköjäte lisääntyi 5,5 %.