Star of Hope

OBH Nordica on jo 18 vuoden ajan tukenut Star of Hopes -kummilapsityötä. Lapset saavat taloudellisen tuen avulla mahdollisuuden koulutukseen, kehittymiseen ja parempaan elämään. Yrityksemme johto on tavannut kummilapsia useita kertoja ja tutustunut Star of Hope -järjestön toimintaan paikan päällä.

Nykyään yritys tukee 30 lasta kuukausiavustuksella, jotta he saavat mahdollisuuden koulun käyntiin, ravitsevaan ruokaan ja pitkällä aikavälillä työhön, joka tarjoaa uusia mahdollisuuksia.

Henkilöstömme sitoutuu Star of Hope -järjestön työhön ja kummilapsiimme vahvasti. Monet työntekijämme osallistuvat yksityisesti tukemalla omia kummilapsiaan. OBH Nordica suosittelee Star of Hope -järjestöä ja sen toimintaa lämpimästi.

Esittelyssä Star of Hope

Star of Hope on riippumaton varainkeruu- ja avustusjärjestö, jonka työ perustuu näkemykseen, jonka mukaan kaikki ihmiset ovat arvokkaita ihonväristä, uskonnosta, etnisestä taustasta tai yhteiskunnallisesta asemasta riippumatta. Työ keskittyy lapsiin ja heidän ympäristöönsä. Star of Hopes pyrkii kehittämään toimintamaitaan antamalla lapsille koulutusta, huolenpitoa, omanarvontuntoa, toivoa ja uskoa tulevaisuuteen.

Star of Hope

  • Tämä järjestö auttaa päivittäin lähes 30 000 lasta käymään koulua sekä saamaan ravitsevaa ruokaa, huolenpitoa ja terveydenhoitoa.
  • Järjestö noin 150 projektia neljällä mantereella.
  • Järjestö tukee kylien kehittämistä, jotta tuhansien lasten ja aikuisten elinolosuhteet paranevat.
  • Har funnits på plats med hjälp vid över 50 större och mindre katastrofer.
  • Järjestö on muuttanut kymmenien tuhansien vammaisten lasten elinolosuhteita Itä-Euroopassa.

www.starofhope.se

Hyväntekeväisyyttä emoyhtiömme kautta

Groupe SEB on auttanut toimintamaittensa paikallista väestöä jo pitkään, jotta lapset ja aikuiset saavat ruokaa, koulutusta ja turvallisuutta. Joka vuoden marraskuussa järjestetään hyväntekeväisyysviikko, jonka aikana kaikkia maita pyydetään esittämään tuettavia projekteja. Ruotsissa olemme esimerkiksi lahjoittaneet termosmukeja kodittomille Vid din sida -järjestön kautta (www.viddinsida.se). Olemme Turkissa tarjoilleet lämmintä keittoa puistossa, jossa asuu paljon kodittomia. Englannissa sponsoroimme bussia, josta tarjoillaan ruokaa kodittomille. 

Kiinassa on meneillään laajamittainen hanke koulujen rakentamiseksi. Lisätietoja on täällä.

Finland2019.JPG