OBH Nordica

7915_styling_2.jpg

Meidät tunnetaan innovatiivisista tuotteista, älykkäistä ratkaisuista, tyylikkäästä muotoilusta ja edullisista hinnoista. Miljoonat kuluttajat ovat löytäneet OBH Nordican tuotteidemme kautta. Olemme kiitollisia siitä, että meillä on vahva asema Pohjoismaissa. Teemme kaikkemme, jotta voimme jatkossakin tarjota Pohjoismaissa ja muuallakin kotitalouksia, jotka ovat uusia, mielenkiintoisia ja näyttävästi muotoiltuja tuotteita.

OBH Nordica on pohjoismainen yritys, jonka juuret ovat Ruotsissa ja Tanskassa. Vuonna 1959 perustettu ruotsalainen Nordica ja tanskalainen OBH yhdistyivät vuonna 2002. Yrityksen nimeksi valittiin OBH Nordica. Nykyään meillä on maakohtaiset yritykset Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Lisäksi toimimme Kiinassa.

Vuonna 2015 OBH Nordicasta tuli Groupe SEB:n osa. Tämä kotitaloustuotteiden johtava yritys työllistää 34 000 henkilöä 150 maassa. Groupe SEB:n pääkonttori on Ranskassa. Tämän yrityksen juuret juontavat vuoteen 1857.

Groupe SEB Nordicin liikevaihto on noin XX miljoonaa euroa. Noin 130 työntekijästä runsas puolet työskentelee Sundbybergissä Tukholman lähistöllä sijaitsevassa pääkonttorissamme.

Lisätietoja OBH Nordicasta:

Historiamme

Visiomme ja missiomme

Kestävä kehitys ja yhteiskuntavastuu

Olemuksemme

Hyväntekeväisyys

Johtoryhmä