Hoppa till innehållet

OBH Nordica

OBH Nordica on innovatiivinen pohjoismainen pienkoneita maahantuova yritys, jonka toiminta on lähtöisin Tanskasta ja Ruotsista. Yritys on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 2002, jolloin ruotsalainen Nordica ja tanskalainen OBH fuusioituivat. Nykyisin OBH Nordicalla on maaorganisaatiot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

OBH Nordican johtava ajatus on kehittää ja luoda innovatiivisia tuotteita vastaamaan täydellisesti pohjoismaisten kuluttajien tarpeita ja odotuksia. Tänä päivänä OBH Nordica on löytänyt tiensä miljooniin pohjoismaisiin kotitalouksiin ja saavuttanut markkinajohtajan aseman useimmissa edustamissaan tuoteryhmissä. 

OBH Nordica -konsernin yhteinen liikevaihto on noin 81 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 150 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. 


OBH Nordican kestävän kehityksen politiikka

OBH Nordica -konserni noudattaa laadittua kestävän kehityksen politiikkaa, joka toimii vuosittaisten tarkistusten pohjana, ja joka antaa kokonaiskuvan vastuullisesta yritystoiminnasta. Kestävään kehitykseen tähtäävässä työssä OBH Nordica käyttää esikuvanaan seuraavaa YK:n määritelmää: ”Kestävä kehitys on kehitystä, joka tyydyttää nykyhetken tarpeet viemättä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta tyydyttää omat tarpeensa.”

Lehdistöhuoneemme löydät MyNewsDesk-sivustolta.


Kiitos, että valitsit OBH Nordican!

Designing Good Life

 

Lue lisää OBH Nordicasta:

OBH Nordican historia
Kestävän kehityksen periaatteet
OBH Nordican visio ja missio
Yrityksen DNA
Yhteiskuntavastuu
Konsernijohto
Yritysvideo


 

Tuote lisätty ostoskoriin