Easy Fry & Grill Steam+ -airfryer
3-in-1: air fryer

Easy Fry & Grill Steam+ -airfryer

Easy Fry & Grill Steam + kypsentää ainekset kiertävällä kuumalla ilmalla, minkä ansiosta kokonainen ateria ja herkulliset friteeratut suosikkiruoat valmistuvat vain pienellä määrällä tai kokonaan ilman öljyä. 

Monipuoliset automaattiohjelmat

Easy Fry & Grill Precision 2-in-1 -airfryerissa on selkeä digitaalinen kosketusnäyttö, joten sen käyttäminen on helppoa. Laitteessa on 8 automaattiohjelmaa, mutta voit asettaa kypsennysajan ja -lämpötilan myös manuaalisesti. Kaikki laitteen puhdistusta vaativat osat ovat irrotettavissa, ja ne kestävät konepesun.

Suuri tilavuus: jopa 8 annosta

Easy Fry XXL:n 6,5 L:n tilavuus riittää jopa 8 annoksen valmistamiseen, joten se sopii perheille ja usean ystävän kestittämiseen. Valmistat sillä esimerkiksi mehukkaan lohen, grillatun kokonaisen broilerin tai vaikka pizzan – mahdollisuuksia on rajattomasti. Voit myös leipoa esimerkiksi herkullisia suklaamuffinsseja.

Kompakti laite pieniin kotitalouksiin

Pienikokoinen Easy Fry Compact Digital sopii pieneenkin keittiöön, koska se vie vain vähän pöytä- ja säilytystilaa. Keittimen tilavuus on 1,6 L/2 annosta. Se sopii täydellisesti pariskunnille ja pieniin kotitalouksiin. Laittessa on 6 automaattiohjelmaa sekä manuaalisesti asetettava lämpötila-alue: 80 - 200 °C.