Ainesosat
4 | kanaa rintafileet |
1 | romainesalaatin pää |
2dl | krutonkeja (voit ostaa valmiita tai tehdä itse) |
1dl | raastettua parmesaanijuustoa |
Oliiviöljy | |
Suola ja mustapippuri | |
Mahdollisesti vähän tuoretta persiljaa tai basilikaa koristeluun | |
Kastike: | |
2dl | majoneesia |
2 rkl | tuorepuristettua sitruunamehua |
2 tl | dijonsinappia |
2 tl | Worcestershirekastiketta |
2 | valkosipulinkynttä, puristettuina |
Suola ja mustapippuri maun mukaan |
Toimi näin
-
Käynnistä ohjelma Optigrillillasi
-
Mausta kanan rintafileet hieman oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
-
Kun esilämmitys on valmis, Optigrillisi piippaa, laita silloin kanan rintafileet sisään ja anna ohjelman käydä, kunnes ne ovat valmiit. Tarkista, että kanan rintafileet ovat kypsiä ennen kuin poistat ne grillistä.
-
Sillä välin, kun kana grillaa, valmista salaatti.
-
Kastike: Sekoita majoneesi, sitruunamehu, dijonsinappi, Worcestershirekastike ja puristettu valkosipuli kulhossa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Aseta sivuun.
-
Pese ja kuivaa romainesalaatti. Revi tai leikkaa se paloiksi ja laita isoon salaattikulhoon.
-
Lisää krutongit salaattiin ja kaada puolet valmiista kastikkeesta päälle. Sekoita hyvin, jotta salaatti peittyy tasaisesti.
-
Laita päälle kana ja ripottele parmesaanijuusto koko salaatin päälle.
-
Pirskottele loput kastikkeesta kanan ja salaatin päälle.
-
Halutessasi voit koristella hieman tuoreella persiljalla tai basilikalla. Tarjoile heti ja nauti ihanasta Caesar-salaatistasi grillatulla kanalla!
Mitä pidit reseptistä?