Ainesosat
800 g | bataattia |
Suolaa & pippuria | |
2 rkl | oliiviöljyä |
1 | kurkku |
100 g | fetajuustoa |
2 | persikkaa |
50 g | auringonkukansiemeniä |
2 rkl | rypsiöljyä |
2 tl | kuivattuja chilihiutaleita |
Toimi näin
-
Pese bataatit ja leikkaa ne pitkittäin noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi.
-
Pyörittele ne oliiviöljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä grillitoiminnolla 8 minuuttia, ja käännä välillä. Tarkista, ovatko ne pehmeitä.
-
Kuori kurkku, halkaise se pitkittäin, poista siemenet ja leikkaa 0,5 cm ohuiksi viipaleiksi.
-
Murenna fetajuusto pieniksi paloiksi ja leikkaa persikka ohuiksi lohkoiksi. Sekoita fetajuuston ja kurkun kanssa.
-
Paahda auringonkukansiemenet kuivalla pannulla, kunnes ne ovat kullanruskeita. Lisää chilihiutaleet, öljyä ja vähän suolaa. Sekoita hyvin, ota pois pannulta ja anna jäähtyä.
-
Tarjoile grillatut bataatit fetajuustosalaatin kanssa ja ripottele päälle chiliauringonkukansiemeniä.
Mitä pidit reseptistä?