Ainesosat
600 g | parsakaalia |
1-2 rkl | oliiviöljyä |
Suolaa & mustapippuria | |
1 | punasipuli |
2-3 | punaista chiliä |
2 | kevätsipulia |
2 rkl | oliiviöljyä |
20 g | suolapähkinöitä |
Toimi näin
-
Leikkaa parsakaali isoiksi nupuiksi pitkittäin. Kääntele ne oliiviöljyssä, suolassa ja mustapippurissa.
-
Valitse grilliohjelma ja kypsennä noin 10 minuuttia. Aika voi vaihdella nuppujen koosta riippuen. Parsakaalien tulisi olla rapeita.
-
Hienonna punasipuli, chilit ja kevätsipulit ja sekoita ne oliiviöljyn kanssa.
-
Asettele parsakaali chilin ja karkeasti hienonnettujen suolapähkinöiden kanssa.
Mitä pidit reseptistä?