Ainesosat
2 | porkkanaa |
400 g | perunoita |
2 | keltaista sipulia |
400 g | tuoreita vihreitä papuja |
6 | kuorimatonta valkosipulinkynttä |
2 tl | Cajun-mausteseosta |
2 tl | Italialaisia yrttejä |
Suolaa, pippuria | |
250 ml | kasvislientä |
1 | kana (1,4 kg) |
1 oksa | tuoretta rosmariinia |
1 rkl | oliiviöljyä |
Toimi näin
-
Kuori porkkanat, perunat ja keltasipulit. Leikkaa ne 3 cm paloiksi. Poista papujen päät ja leikkaa ne sitten puoliksi.
-
Laita vihannekset, valkosipulinkynnet ja mausteet kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin. Aseta maustettu kana vihannesten päälle. Kaada joukkoon kasvisliemi. Voitele kanan pinta oliiviöljyllä.
-
Sulje kansi. Aloita valmistus. Ohjelma: STEAM & CRISP 20 minuuttia 160°C:ssa (esilämmitysaika lisätään automaattisesti).
-
Avaa kansi varovasti. Leikkaa kana paloiksi. Tarjoile.