Ainesosat
| 80 g | valkosuklaata |
| 500 g | kookoskermaa |
| 500 g | maitoa |
| 100 g | sokeria |
| 200 g | mangososetta |
| 10 | munanvalkuaista |
| 6 | passionhedelmää |
Toimi näin
-
Raasta valkosuklaa kulhoon.
-
Sekoita kattilassa kookoskerma maidon kanssa ja kiehauta sekoittaen.
-
Lisää sokeri, sekoita ja kaada seos valkosuklaan päälle. Sekoita.
-
Lisää mangosose ja sekoita hyvin.
-
Vispaa varovasti munanvalkuaiset toisessa kulhossa (älä vatkaa kovaksi vaahdoksi) ja kaada vähitellen seokseen samalla sekoittaen jatkuvasti.
-
Lämmitä ja kaada 6 lasiin.
-
Anna jäähtyä ja laita lasit sitten jääkaappiin.
-
Anna levätä jääkaapissa vähintään 4 tuntia ennen tarjoilua.
-
Päälle: Halkaise passionhedelmät, kaavi hedelmäliha ja jaa se annoksiin.