Etsitkö friteerauskeitintä?

Frittikeittimellä voit valmistaa vaikkapa rapeita ranskanperunoita, maukasta kanaa tai ihania munkkeja.

Easy Fry-reseptivihko

Kypsennä broileri helposti ja terveelliseti Easy Fry -ilmafriteeraukeittimen avulla. Valmistukeen tarvitaan vain vähän tai ei lainkaan öljyä! Reseptivihko. 

Lasten suosikit - paljon terveellisemmin.

Easy Fry Deluxe valmistaa terveellistä ja herkullista ruokaa vain vähäisellä öljymäärällä tai kokonaan ilman öljyä. Soveltuu myös pakasteiden kypsentämiseen.

Herkuttele tuoreilla munkeilla

Ammattilaistason Pro Digital -friteerauskaittimellä voit valmistaa ihania munkkeja itse!

Friteerauskeittimiä joka lähtöön

Friteerauskeittimiemme avulla valmistat kaikkea mahdollista rapeista ranskanperunoista kokonaisiin aterioihin - myös ilman öljyä. Tarjoamme sekä rasvan, että kuuman ilman avulla kypsentäviä keittimiä - ilmafriteerauskeittimien ainutlaatuisen tekniikan ansiosta öljyä ei välttämättä tarvita lainkaan. Jos etsit perinteistä friteerauskeitintä ja haluat friteerata kuin ammattilaiset, valitse helppokäyttöinen, digitaalisella näytöllä varustettu Pro Digital, jonka Cool Zone -teknologia estää ruoanmurusia palamasta. Sen avulla saat helposti ammattilaistasoisia tuloksia! Jos haluat hieman pienemmän friteerauskeittimen, valitse Pro Mini. Sen avulla pääset pitkälle. Se on helppo pitää puhtaana, koska osat voidaan irrottaa ja pestä astianpesukoneessa. Vai haluatko kullanruskeaa, friteerattua ruokaa, mutta terveellisemmin? Valitse silloin Ultimate Fry -ilmafriteerauskeitin, jonka mukana saat inspiroivan ruokaohjekirjasen! Ultimate Fry:n avulla voit esimerkiksi grillata broilerin kokonaisena ja valmistaa koko perheen friteeratut suosikit, mutta ilman rasvaa. P.S. Jos tähtäimessäsi on huippumallimme, ActiFry -kiertoilmakypsennin, kurkkaapa tänne.