Tutustu monitoimikoneisiimme

Tee ruoanlaitosta yksinkertaisempaa!

Monitoimikoneen avulla ruoanvalmistus on paljon helpompaa. Säästyt kaikelta leikkaamiselta, pilkkomiselta ja raastamiselta - monitoimikone tekee nämä työt puolestasi. OBH Nordica-monitoimikoneiden mukana toimitetaan fiksuja lisävarusteita. Meiltä löydät myös pieneen keittiöön sopivan monitoimikoneen.

Etsitkö tehokasta monitoimikonetta, jossa on tehosekoitin?

Ruoka valmistuu helpommin monitoimikonen kanssa

Tiettyjen ruokalajien valmistaminen edellyttää useita toistuvia työvaiheita. On viipaloitava, raastettava ja silputtava loputtomasti (tai ainakin tuntuu siltä). Tämä on meille tuttua. Mutta ruoasta täytyy tulla maukasta. Siksi kaikki haluavat älykkäitä ratkaisuja, jotta arki sujuu hieman helpommin. Kun keittiössä on monitoimikone, ruoka valmistuu helpommin, joten seurustelemiseen jää enemmän aikaa.
 

Millainen monitoimikone kannattaa valita?
Tehosekoittimella varustettu? Pieneen tilaan mahtuva? Monipuolisilla lisäosilla varustettu? Mikä on sinulle tärkeintä? Valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva monitoimikone. Jos tilaa on vain rajoitetusti ja haluat leikkaavan ja silppuavan perustason monitoimikoneen, hanki pienikokoinen Compact Fresh. Jos haluat keskikokoisen, tehosekoittimella varustetun ja hintansa arvoisen monitoimikoneen, kannattaa valita First Kitchen. Mutta jos tarvitset älykkäillä toiminnoilla varustetun laitteen, jonka mukana toimitetaan monipuoliset lisätarvikkeet, hanki Double Force. Double Force auttaa kaikissa päivittäisissä keittiön perustöissä. Minkä monitoimikoneen ikinä valitsetkin, toivotamme onnea kokkailuihin!