Grillaa täydellisesti - vuodenajasta riippumatta!

OptiGrill - täydellinen grillaustulos jokaisella kerralla.

Nauti grillaamisesta!

Tutustu OptiGrilliin! Sen automaattinen sensoriteknologia tunnistaa välittömästi grilliin asetettujen ruoka-aineiden lukumäärän ja paksuuden, minkä perusteella se säätää automaattisesti lämpötilan ja kypsennysajan.

Kypsennyksen edistymistä voi seurata ilmaisinvalon avulla: valo palaa sinisenä ja vihreänä kypsennyksen alussa, keltaisena ruoan ollessa raakaa, oranssina ruoan ollessa puolikypsää ja punaisena ruoan ollessa kypsää.

Nauti täydellisesti grillatusta lihasta - joka kerta

Rare, medium vai well done? Valitse haluamasi kypsyysaste aina raa´asta läpikypsään ja OptiGrill hoitaa loput.

Valmista herkullisia Pádron-paprikoita OptiGrillillä!

Näin helposti se onnistuu: käytä manuaalitoimintoa, valitse punainen lämpötila-asetus (255 - 275 astetta) ja grillaa 3-4 minuuttia. Älä unohda suolaa!

Valmista herkullisia Pádron-paprikoita OptiGrillillä!

Näin helposti se onnistuu: käytä manuaalitoimintoa, valitse punainen lämpötila-asetus (255 - 275 astetta) ja grillaa 3-4 minuuttia. Älä unohda suolaa!

Tutustu uuteen OptiGrill Elite -grilliin

Nyt voit grillata sisällä ja kaikkina vuodenaikoina

Ainutlaatuinen Optigrill-pöytägrilli tuottaa aina erinomaisia grillaustuloksia. Nyt voit grillata joka säällä ja kaikkina vuodenaikoina. OBH Nordica Optigrill sopii joka kotiin. Nyt myös kerrostaloissa asuvat voivat nauttia grillatusta ruoasta. Optigrillin käyttö on sallittu myös metsäpalovaaran aikana. 
 

Miten Optigrill toimii?
Optigrillin automaattinen tunnistin tunnistaa ruoka-aineksen paksuuden ja grilliin asetettujen palojen määrän. Tämän jälkeen grilli säätää lämpötilan ja kypsennysajan automaattisesti. Siksi Optigrillin avulla voit grillatessasi valita lihan paistoasteen. Grilli ilmoittaa, kun lihan kypsyys on rare, medium tai well done. Nyt voit tarjota vieraillesi juuri heidän makunsa mukaista lihaa. Lisäksi grillaat helposti broileria, kalaa, vihanneksia ja voileipiä. Grillejä on saatavana useina kokovaihtoehtoina ja erilaisilla lisätoiminnoilla varustettuina. Valitse alkuperäinen Optigrill, Optigrill + Snacking Tray tai kookas OptiGrill+ XL. Nauti grillaamisesta!