Löytä sopiva tehoksekoitin

Maukkaita smoothieita, kuumia keittoja, kotitekoista mantelimaitoa ja vauvanruokaa. Mihin haluat käyttää tehosekoitinta?

Vakuumiblenderi mukana kaksi take away -astiaa

UUTUUS

  • Innovatiivinen tyhjiöinti
  • Tasaisempi rakenne, enemmän antioksidantteja ja hienompi väri
  • Täydellinen valinta, kun olet liikkeellä

Mitä tyhjiöblenderi tekee?

Tyhjiöinti poistaa sekoituspullosta ilman, jolloin vitamiinit ja antioksidantit säilyvät juomissa paremmin. Saat myös hienomman värin, tasaisemman rakennen ja selkeämmän maun.

Tutustu Ultrablend Boost -tehosekoitiin

Näe lisää Ultrablend Boost -tehosekoittimesta täältä.

Paras tehosekoitin

Tehosekoittimin on jo tuttu. Nykyään siinä valmistetaan muutakin kuin smoothieita. Vaikka ei niissäkään ole mitään vikaa. Täällä kerrotaan kolmesta erilaisesta tehosekoittimesta ja niiden toiminnasta, jotta osaat valita juuri oikean mallin. Tehosekoittimet jaetaan seuraaviin ryhmiin:
 

1. Tavallinen tehosekoitin - sen avulla päästään melko pitkälle. Smoothieden valmistamisen lisäksi se pystyy useimmiten murskaamaan jäätä. Valmiit ohjelmat helpottavat käyttämistä. Tutustu esimerkiksi Power Rocket -malliimme. Sen mukana toimitetaan take away -pullo esimerkiksi mukaan kuntosalille otettavaksi tai jos haluat nauttia aamiaisen työpaikalla.

2. Suurnopeuksisen High speed blender -tehosekoittimen terät pyörivät vähintään 30 000 kierrosta minuutissa. Tällainen tehosekoitin on erittäin tehokas, joten se pystyy hienontamaan siemeniä ja pieniä pähkinöitä. Esimerkiksi Ultimate Blend pystyy tekemään mantelimaitoa.

3. Tyhjiötehosekoittimet ovat uusinta uutta. Sellaisen avulla smoothieihin saadaan tasaisempi rakenne, enemmän antioksidantteja ja hienompi väri. Terveellisempää ja maistuvampaa! Valikoimaamme kuuluu useita erilaisia tyhjiötehosekoittimia take away -pullolla tai ilman. Tutustu myös UltraBlend Boost -huippumalliimme. Tämä suurnopeustehosekoitin lämmittää keiton suoraan sekoituskannussa, tyhjiötehosekoittaa smoothien ja tekee paljon muuta.