Löydä sinulle sopiva tehosekoitin

Maukkaita smoothieita, kuumia keittoja, kotitekoista mantelimaitoa ja vauvanruokaa. Mihin haluat käyttää tehosekoitinta?

MIkä on paras tehosekoitin sinulle?

Tehosekoitin kuuluu nykyisin keittiön vakiovarusteisiin, ja sillä voi valmistaa paljon muutakin kuin smoothieita. Olemme jakaneet tehosekoittimet kolmeen eri ryhmään, jotta sinun on helpompi valita  juuri omiin tarpeisiisi sopiva tehosekoitin.

1. Tavallinen tehosekoitin - sen avulla päästään melko pitkälle. Smoothieden valmistamisen lisäksi se pystyy useimmiten murskaamaan jäätä. Valmiit ohjelmat helpottavat käyttämistä. Tutustu esimerkiksi Power Rocket -malliimme. Sen mukana toimitetaan take away -pullo esimerkiksi mukaan kuntosalille otettavaksi tai jos haluat nauttia aamiaisen työpaikalla.

2. Suurinopeuksisen High speed blender -tehosekoittimen terät pyörivät vähintään 30 000 kierrosta minuutissa. Tällainen tehosekoitin on erittäin tehokas, joten se pystyy hienontamaan siemeniä ja pieniä pähkinöitä. Esimerkiksi Ultimate Blend pystyy tekemään mantelimaitoa.

3. Tyhjiötehosekoittimet ovat uusinta uutta. Sellaisen avulla smoothieihin saadaan tasaisempi rakenne, enemmän antioksidantteja ja hienompi väri. Terveellisempää ja maistuvampaa! Valikoimaamme kuuluu useita erilaisia tyhjiötehosekoittimia take away -pullolla tai ilman. Tutustu myös UltraBlend Boost -huippumalliimme. Tämä suurnopeustehosekoitin lämmittää keiton suoraan sekoituskannussa, tyhjiötehosekoittaa smoothien ja tekee paljon muuta.