Löydä sopiva vedenkeitin

Vedenkeitin kuuluu jokaiseen keittiöön. Sen avulla voit kiehauttaa vettä nopeasti pikanuudeleita, puuroa tai teekupillista varten.

Laadukkaat materiaalit

Tyylikäs Venice Glass -vedenkeitin lasia ja ruostumatonta terästä.

Laadukkaat materiaalit

Tyylikäs Venice Glass -vedenkeitin lasia ja ruostumatonta terästä.

Useita käyttökohteita

Vaikka vedenkeitin lähinnä keskittyy täyttämään päätehtävänsä, sitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin. Siinä voidaan kiehauttaa vettä pikanuudelien tai -puuron valmistamista varten, sen avulla voidaan nopeuttaa ruoanvalmistusta (siitä me pidämme!) ja se on oikea valinta teen valmistamiseen. Teen suosio kasvaa. Valittavana on useita teelaatuja, esimerkiksi vihreää, mustaa ja valkoista. Siksi olemme kehittäneet vedenkeittimen, joka auttaa valmistamaan täydellisen teekupillisen. Erilaiset teelajikkeet nimittäin edellyttävät erilaisia veden lämpötiloja. Siksi vedenkeittimissämme on viisi lämpötilavaihtoehtoa erilaisia teelaatuja varten.

Vedenkeitin

Siitä asti kun vedenkeitin keksittiin, sillä on ollut pysyvä paikka kodeissamme. Ensimmäinen sähkökäyttöinen vedenkeitin näki päivänvalon 1800-luvulla. Vaikka vedenkeittimien pääasiallinen tehtävä on veden kiehauttaminen, niihin on tullut lisää ominaisuuksia. Monet hankkivat vedenkeittimen siksi, että vesi kiehahtaa siinä paljon nopeammin kuin liedellä kattilassa. Itse asiassa noin kaksi kertaa nopeammin. Lisäksi litran vettä kiehauttaminen vedenkeittimessä säästää energiaa lieden käyttämiseen verrattuna. Jos keität vettä kattilassa, veden lisäksi myös keittolevy ja kattila täytyy kuumentaa. Mutta vedenkeitintä käytettäessä vain se ja vesi kuumenevat, joten aikaa säästyy. Vedenkeittimien materiaali on usein ohutta, joten kiehauttaminen nopeutuu. Siksi vedenkeitin säästää ympäristöä ja aikaasi. Valikoimamme koostuu erilaisista materiaaleista valmistetuista vedenkeittimistä. Jos valitset lasisen vedenkeittimen, näet veden kiehahtavan. Saatavilla on myös klassisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja vedenkeittimiä. Monien mielestä vedenkeittimen täytyy olla pyöreä. Siksi esittelimme retrotyylisen Legacy-vedenkeittimen. Se on oikea valinta, jos haluat, että vedenkeitin toimii sisustuksen yksityiskohtana.