Vohvelirauta vai tuplavohvelirauta?

Perusta oma vohvelibaari ja pistä rauta kuumaksi. Nauti kerman, hillon, marjojen sekä erilaisten höysteiden ja täytteiden kera. Jos vohvelibaarissasi on enemmän syöjiä, kannattaa hankintalistalle laittaa tuplavohvelirauta. Valikoimastamme löytyy monta mallia, mistä valita. Kaikissa vohveliraudoissamme on tarttumattomaksi käsitellyt paistopinnat, joten paistaminen ja puhdistus sujuvat helposti.

OBH Nordican vohvelivinkit

Klassikko: vadelmahilloa ja kermavaahtoa? Tuoreita marjoja ja kreikkalaista jogurttia? Mansikoita ja jäätelöä? Tai tattarivohveleita, muikunmätiä, punasipulia ja kermaviiliä? OBH Nordica -vohveliraudan ja luovuuden avulla pääset pitkälle ja voit loihtia monenlaisia herkkuja sekä lapsille että aikuisille! Vohvelit maistuvat kahvin kanssa, aamiaiseksi, lounaaksi tai vaikka päivälliseksi. Kata kaikki tarvittava pöytään ja kokoa perhe nauttimaan yhdessä. Vohveleista voi tehdä myös terveellisempiä. Kokeile sekoittaa taikinan joukkoon kaurahiutaleita tai porkkanaraastetta. Tai tarjoa tattarivohvelien kera raejuustoa, rucolaa ja karkeaksi raastettua porkkanaa. Valitse mieleisesi vohvelirauta valikoimastamme ja nauti iloisesta herkkuhetkestä!

Munkkirauta

Klassisen vohveliraudan lisäksi valikoimastamme löytyy myös munkkirauta, jonka avulla paistat pieniä pyöreitä munkkeja. Kokeile esimerkiksi perinteisiä tanskalaisia omenamunkkeja kermavaahdon, hillon ja suklaakastikeen kera.