Ainesosat
Dumplings: | |
300 g | naudan jauhelihaa |
3 | hienonnettua kevätsipulia |
½ dl | osterikastiketta |
Suolaa ja pippuria | |
Noin 30 | dumplings-kuorta |
Dippikastike: | |
1 dl | osterikastiketta |
2 rkl | japanilaista soijakastiketta |
1 rkl | sokeria |
1 | hienonnettu ounainen piri piri -chili |
Toimi näin
-
Sekoita jauheliha muiden ainesten kanssa.
-
Laita pieni määrä täytettä taikinalle ja taita se pussiin – yläosa voi olla avoin.
-
Aseta kaikki dumplingsit höyrykattilaan, mutta älä kasaa niitä päällekkäin. Höyrytä 12-15 minuuttia ja toista, jos kaikki dumplingit eivät mahdu kattilaan kerralla.
-
Sekoita kaikki dippikastikkeen ainekset pienessä kulhossa.
Mitä pidit reseptistä?