Ainesosat
200 g | risottoriisiä (Arborio) |
1 pieni | sipuli, hienonnettuna |
2 | valkosipulinkynttä, puristettuna |
100 g | herkkusieniä, viipaloituina |
100 g | osterivinokkaita, revittyinä paloiksi |
1 oksa | tuoretta rosmariinia |
500 ml | kanalientä, kuumana |
100 ml | kermaa |
50 g | parmesaania, raastettuna |
1 rkl | oliiviöljyä |
Suolaa & pippuria maun mukaan | |
200 g | naudanlihaa, ohuina viipaleina |
Suolaa & pippuria | |
Parmesan-juustoa tarjoiluun |
Toimi näin
-
Kuumenna oliiviöljy pannussa ja kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeiksi.
-
Lisää sienet ja paista, kunnes niistä haihtuu neste.
-
Sekoita riisi joukkoon ja anna sen paistua 1-2 minuuttia, kunnes se on hieman läpikuultavaa.
-
Lisää rosmariini ja kaada joukkoon kauhallinen kuumaa kanalientä.
-
Sekoita ja jatka liemen lisäämistä pienissä erissä, kunnes riisi imee nesteen, noin 20 minuuttia.
-
Lisää kerma ja parmesaani, mausta suolalla ja pippurilla.
-
Kuumenna pannussa hieman öljyä ja paista naudanlihaa 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta.
-
Mausta suolalla ja pippurilla.
-
Asettele risotto lautaselle, asettele päälle naudanliha ja ripottele parmesaania päälle.
Mitä pidit reseptistä?