Ainesosat
| 3 rkl | tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna |
| 3 | valkosipulinkynttä, puristettuna |
| 1 rkl | rapsiöljyä |
| 1 rkl | dijon-sinappia |
| 2 rkl | srirachakastiketta |
| 3 rkl | kiinalaista soijakastiketta |
| 2 rkl | omenaviinietikkaa |
| 2 rkl | sokeria |
| 2 rkl | vaaleaa siirappia |
| (n. 1 dl) | 1 appelsiinin mehu |
Toimi näin
-
Raasta inkivääri ja valkosipuli, purista appelsiini.
-
Kuumenna öljy miedolla lämmöllä ja kuullota inkivääriä ja valkosipulia 1–2 minuuttia.
-
Lisää sinappi, sriracha, soija, etikka, sokeri, siirappi ja appelsiinimehu.
-
Anna kiehua miedolla lämmöllä 8–10 minuuttia, kunnes kastike sakenee ja kiiltää.
-
Käytä glaseerauksena joululihapullille.