Hoppa till innehållet

OptiGrill

 

Tutustu OptiGrilliin, mahtavaan uutuuteemme. Sen automaattinen sensoriteknologia tunnistaa välittömästi grilliin asetettujen ruoka-aineiden lukumäärän ja paksuuden, minkä perusteella se säätää automaattisesti lämpötilan ja kypsennysajan.

Kypsennyksen edistymistä voi seurata ilmaisinvalon avulla: valo palaa sinisenä ja vihreänä kypsennyksen alussa, keltaisena ruoan ollessa raakaa, oranssina ruoan ollessa puolikypsää ja punaisena ruoan ollessa kypsää.

 

 

OptiGrill XL 

 

OptiGrillistä löytyy myös suurempi XL-malli jossa jopa 800 cm² grillauspinta-ala. Grilliherkut kerralla jopa 8 hengelle! OptiGrill XL-mallissa on lisäksi 3 uutta automaattiohjlemaa: merenelävät, sianliha ja pekoni.

 

 

OptiGrill Elite vie grillauksen uudelle tasolle! Sen ainutlaatuinen ja edistyksellinen sensoriteknologia takaa täydellisen grillaustuloksen jokaisella kerralla. Älykäs tunnistin säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineen paksuuden ja määrän mukaan. Se tarjoilee lempiruokasi helposti aina raa’asta läpikypsään – tarpeen ja maun mukaan. OptiGrill Elite -mallissa on uudenlainen digitaalinäyttö, jonka selkeä ilmaisin havainnollistaa helposti ja nopeasti ruoan asteittain etenevän ja todellisen kypsyysasteen sekä jäljellä olevan grillausajan. Grillin 12 ohjelmaa sopivat kaikkein vaativimpaankin käyttöön, voit grillata kaikkea lihasta, lohesta ja broilerista parsaan ja halloumiin. Irrotettavissa grillauslevyissä on tarttumaton pinnoite, joka kestää konepesua, joten puhdistaminen on yhtä helppoa kuin ruoanlaittokin. Mikä on uusi grillisuosikkisi?
OptiGrill-parilagrillin ainutlaatuinen ja edistyksellinen sensoriteknologia takaa täydellisen grillaustuloksen jokaisella kerralla. Sensori säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineen paksuuden perusteella. Indikaattori näyttää lihan kypsyysasteen raa´asta läpikypsään. Kuusi automaattiohjelmaa eri ruoka-aineille: hampurilainen, siipikarja, panini, makkara, naudanliha ja kala. Manuaalinen asetus vihannesten ja hedelmien grillaamiseen. Kypsennysala 600 cm², 2-4 henkilölle. Merkkivalo ilmoittaa kun grilli on käyttövalmis. Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun.
 • Kuusi automaattiohjelmaa sekä manuaalinen asetus
 • Kaltevien parilalevjen ansiosta ruoassa oleva ylimääräinen rasva valuu pois
 • Suuri valumisastia
 • Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun
 • Teho 2 000 W
OptiGrill+ XL -parilagrillin ainutlaatuinen ja edistyksellinen sensoriteknologia takaa täydellisen grillaustuloksen jokaisella kerralla. Sensori säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineen paksuuden perusteella. Indikaattori näyttää lihan kypsyysasteen raa´asta läpikypsään. Yhdeksän automaattiohjelmaa eri ruoka-aineille: hampurilainen, siipikarja, panini, makkara, naudanliha, kala, merenelävät, sianliha ja pekoni. Neljä manuaalista lämpötila-asetusta vihannesten ja hedelmien grillaamiseen. Kypsennysala 800 cm², 6-8 henkilölle. Merkkivalo ilmoittaa kun grilli on käyttövalmis. Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun.
 • Yhdeksän automaattiohjelmaa sekä neljä manuaalista lämpötila-asetusta
 • Kaltevien parilalevjen ansiosta ruoassa oleva ylimääräinen rasva valuu pois
 • Suuri valumisastia
 • Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun
 • Teho 2 000 W
OptiGrill+ on ainutlaatuinen innovaatio. Se tuottaa täydelliset grillaustulokset joka kerralla kehittyneen tekniikan ansiosta. Se mittaa lihan paksuuden automaattisesti tunnistimen avulla, joten aika ja lämpötila säädetään automaattisesti. Ilmaisin osoittaa lihan kypsyysasteen alueella rare–well done. Kuusi automaattista ohjelmaa: jauhelihapihvit, linnunliha, panini, makkara, naudanliha ja kala. Käsisäätö ja neljä lämpötila-asetusta vihannesten ja hedelmien grillaamiseen. Grillausala 600 cm², soveltuu 2–4 henkilön aterian valmistamiseen. Ilmaisin osoittaa, koska grilli on käyttövalmis. Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun.
 • Kuusi automaattiohjelmaa sekä neljä manuaalista lämpötila-asetusta
 • Kaltevien parilalevyjen ansiosta ylimääräinen rasva valuu pois ruoasta.
 • Suuri valumisastia
 • Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun.
 • 2000 W
Optigrill+ Black ja Snacking & Baking -vuoka tuovat tullessaan enemmän mahdollisuuksia valmistaa ruokaa ja saada aina täydelliset grillaustulokset.
 • Parilagrilli sensorilla, joka säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan, mikä takaa täydellisen grillaustuloksen
 • Mukana tarttumattomaksi pinnoitettu vuoka.
 • Kuusi automaattista kypsennysohjelmaa erilaisille ruoille: jauhelihapihvit, siipikarja, voileivät, makkarat, punainen liha ja kala
 • Käsin säädettävät asetukset, neljä lämpötilavaihtoehtoa
 • Indikaattori näyttää kypsyysasteen raaasta läpikypsään.
Vain OBH Nordica OptiGrill+ Initial -mallissa on uusi selkeämpi LED-näyttö, mikä kertoo helposti ja nopeasti - yhdellä vilkaisulla - ruoan asteittain etenevän ja todellisen kypsyysasteen sekä grillin paistolämpötilan asteluvun. Oikealla grillillä grilliherkkuja saa nyt helposti aikaan kotikeittiössäkin! OBH Nordica OptiGrill+ Initial on todellinen grillauksen ammattilainen, joka kypsentää kaikki grilliherkut, esim. murean ja mehukkaan pihvin, mehevän kalan ja kanan sekä kasvikset. Grilli sopii myös lämpimien voileipien, hampurilaisten tai makkaran valmistamiseen. Se tarjoilee lempiruokasi helposti aina raa’asta läpikypsään – tarpeen ja maun mukaan. OptiGrillin salaisuus on sen ainutlaatuinen ja edistyksellinen sensoriteknologia, mikä takaa toivomasi grillaustuloksen jokaisella kerralla. Tunnistin säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineen paksuuden ja määrän mukaan. Merkkivalot havainnollistavat asteittain etenevää kypsennystä seuraavasti: esilämmitys, raaka, medium miinus, medium, medium plus ja kypsä. Laite ilmoittaa merkkiäänellä, kun kypsennys on valmis. Ei enää arvailua – eikä liian raakaa tai ylikypsää ruokaa. Onnistuneeseen grillaukseen tarvitaan vielä yksi tärkeä tekijä: OptiGrill kypsentää molemmin puolin samanaikaisesti, jolloin lihan lihassyyt sulkeutuvat nopeasti ja näin lihasnesteet pysyvät tallella. Tämä takaa aina mehevän tuloksen. OptiGrillillä grillaat kevyesti ilman rasvaa. Pariloille ei tarvitse lisätä öljyä ja alaparilan kalteva muoto sekä siinä olevat kohoraidat huolehtivat, että ruoasta itsestään tippuva rasva valuu grillin edessä olevaan astiaan. OptiGrill+ Initial -mallissa on kuusi automaattista kypsennysohjelmaa sekä kaksi lisäohjelmaa: pakastetun ruoan sulatus ja manuaalitoiminto viidellä lämpötila-asetuksella. Puhdistaminen sujuu helposti irrotettavien, tarttumattomien valualumiinisten pariloiden ja valumisastian ansiosta. Suuri rasvan valumisastia. Irrotettavat parilat ja valumisastia voidaan pestä astianpesukoneessa.
 • 6 automaattiohjelmaa ja manuaalitoiminto (4 esiasetusta 85-255 °C)
 • Automaattinen sensoriteknologia säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineen paksuuden perusteella.
 • Suuri rasvan valumisastia
 • Voidaan pestä astianpesukoneessa. Irrotettavat tarttumattomiksi pinnoitetut paistolevyt ja valumisastia.
 • Teho: 2000 W
Tuote lisätty ostoskoriin