Hoppa till innehållet

OptiGrill

 

Tutustu OptiGrilliin, mahtavaan uutuuteemme. Sen automaattinen sensoriteknologia tunnistaa välittömästi grilliin asetettujen ruoka-aineiden lukumäärän ja paksuuden, minkä perusteella se säätää automaattisesti lämpötilan ja kypsennysajan.

Kypsennyksen edistymistä voi seurata ilmaisinvalon avulla: valo palaa sinisenä ja vihreänä kypsennyksen alussa, keltaisena ruoan ollessa raakaa, oranssina ruoan ollessa puolikypsää ja punaisena ruoan ollessa kypsää.

 

 

OptiGrill XL 

 

OptiGrillistä löytyy myös suurempi XL-malli jossa jopa 800 cm² grillauspinta-ala. Grilliherkut kerralla jopa 8 hengelle! OptiGrill XL-mallissa on lisäksi 3 uutta automaattiohjlemaa: merenelävät, sianliha ja pekoni.

 

 

OptiGrill-parilagrillin ainutlaatuinen ja edistyksellinen sensoriteknologia takaa täydellisen grillaustuloksen jokaisella kerralla. Sensori säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineen paksuuden perusteella. Indikaattori näyttää lihan kypsyysasteen raa´asta läpikypsään. Kuusi automaattiohjelmaa eri ruoka-aineille: hampurilainen, siipikarja, panini, makkara, naudanliha ja kala. Manuaalinen asetus vihannesten ja hedelmien grillaamiseen. Kypsennysala 600 cm², 2-4 henkilölle. Merkkivalo ilmoittaa kun grilli on käyttövalmis. Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun.
  • Kuusi automaattiohjelmaa sekä manuaalinen asetus
  • Kaltevien parilalevjen ansiosta ruoassa oleva ylimääräinen rasva valuu pois
  • Suuri valumisastia
  • Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun
  • Teho 2 000 W
Osta täältä
OptiGrill+ XL -parilagrillin ainutlaatuinen ja edistyksellinen sensoriteknologia takaa täydellisen grillaustuloksen jokaisella kerralla. Sensori säätää automaattisesti oikean kypsennysajan ja -lämpötilan raaka-aineen paksuuden perusteella. Indikaattori näyttää lihan kypsyysasteen raa´asta läpikypsään. Yhdeksän automaattiohjelmaa eri ruoka-aineille: hampurilainen, siipikarja, panini, makkara, naudanliha, kala, merenelävät, sianliha ja pekoni. Neljä manuaalista lämpötila-asetusta vihannesten ja hedelmien grillaamiseen. Kypsennysala 800 cm², 6-8 henkilölle. Merkkivalo ilmoittaa kun grilli on käyttövalmis. Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun.
  • Yhdeksän automaattiohjelmaa sekä neljä manuaalista lämpötila-asetusta
  • Kaltevien parilalevjen ansiosta ruoassa oleva ylimääräinen rasva valuu pois
  • Suuri valumisastia
  • Irrotettavat, tarttumattomiksi pinnoitetut parilalevyt kestävät konepesun
  • Teho 2 000 W
Osta täältä
Tuote lisätty ostoskoriin