Björn Axen tools

Björn Axen tools

 Inspiraatiota kampaamosta

Inspiraatiota kampaamosta

Björn Axén Tools -sarja on kehitetty yhteistyössä Björn Axénin huippuammattilaisten kanssa ja se on saanut inspiraatiota kampaamoista. Ylelliseen sarjaan kuluu laaja valikoima ammattilaistasoisia hiustenmuotoiluvälineitä.

Kehitetty yhteistyössä Björn Axénin huippuasiantuntijoiden kanssa

Koe salonkitunnelma kotonasi

Björn Axén on yksi Ruotsin menestyvimmistä kampaamoalan yrityksistä ja lisäksi se on saanut kunnian toimia Ruotsin kuningashuoneen hovihankkijana. OBH Nordica on tehnyt yhteistyötä Björn Axénin kanssa jo useiden vuosien ajan. Olemme kehittäneet muotoiluvälineitä yhteistyössä Björn Axénin stylistien kanssa ja saaneet inspiraatiota kampaamoista.

Ammattilaistason suoristimella upeaa kiiltoa juurista latvoihin

Ammattilaistason suoristimella upeaa kiiltoa juurista latvoihin

Ultimate Experience -suoristimen Thermocontrol-tekniikkaa varmistaa, etteivät hiuksesi vahingoitu muotoilun aikana. Thermocontrol saa lämmön jakautumaan tasaisesti, jolloin saat erinomaiset tulokset, mutta matalammalla lämpötilalla. Lisäksi muotoilulevyjen 3D-tekniikka estää hiuksia takertumasta levyihin. Tämä tekniikka silottaa jokaisen hiussuortuvan optimaalisesti, antaen upeaa kiiltoa juurista latvoihin.

Automaattinen kiharrin

Genius Curler on älykäs ja automaattinen lämpökiharrin, joka kihartaa hiukset puolestasi. Sinun tarvitsee vain valita, mihin suuntaan haluat kiharan kääntyvän: kasvoja kohti vai kasvoista poispäin. Genius Curler tekee loput puolestasi. Genius Curler tunnistaa hiustesi pituuden ja sovittaa kiharan pituuden mukaan. Kiharrin kiertää hiuksesi kiharrinosan ympärille ja ilmoittaa äänimerkillä kun kihara on valmis.

Tutustu Björn Axén -hiustenkuivaimiin

Valitse sinulle sopiva hiustenkuivain

Björn Axén Tools -sarjaan kuuluu useita ammattilaistason hiustenkuivaimia erilaisilla toiminnoilla. Ultimate Experience -kuivaimella voit hoitaa hiuksiasi kotona yhtä ylellisesti kuin kampaamossa. Se kuivaa hiukset tehokkaasti antaen runsautta kampaukseen, auttaa pitämään hiukset terveinä ja stimuloi uusien hiusten kasvua. Kuivaimen edistyksellinen 2 000 watin BLDC-moottori takaa erittäin tehokkaan ja hallitun ilmavirran.