Kauneus ja hyvinvointi

Kauneus ja hyvinvointi

Inspiraatioita kauneuteen ja hyvinvointiin

Björn Axén on yksi Ruotsin menestyvimmistä kampaamoalan yrityksistä ja lisäksi se on saanut kunnian toimia Ruotsin kuningashuoneen hovihankkijana. OBH Nordica on tehnyt yhteistyötä Björn Axénin kanssa jo useiden vuosien ajan. Olemme kehittäneet muotoiluvälineitä yhteistyössä Björn Axénin stylistien kanssa ja saaneet inspiraatiota kampaamoista. Björn Axén Tools by OBH Nordica -sarjaan kuuluu ammattilaistasoisia hiustenmuotoiluvälineitä, kuten palkittu Magic Style Brush -muotoiluharja.

Koe salonkitunnelma kotonasi

Etsitkö täydellistä hiustenkuivaajaa? Valikoimastamme löytyy monenlaisia malleja taitettavista matkakuivaimista ammattilaistasoisiin huippukuivaimiin, joiden avulla voit muotoilla hiuksesi kotona yhtä ylellisesti kuin kampaamossa. 

Keratin Care Volume & Air Styler 3-in-1

Artist Keratin Care Volume & Air Stylerin avulla voit kuivata, kohottaa tyven, lisätä volyymia ja muotoilla hiuksesi kuten haluat. Lämpöharjassa on keraaminen pinnoite sekä ainutlaatuinen ionisointitoiminto, joka minimoi staattisen sähkön ja tekee hiuksista kiiltävämmät.

Muotoile partasi kuten haluat

Björn Axén Tools Beard & Hair Grooming Kit on ammattilaisstylistien kehittämä. Sarja sisältää partatrimmerin kahdella erilaisella kampaosalla, viiksileikkurin, harjan ja kovakuorisen säilytyslaukun. Partatrimmerissä on kaksi erilaista kampaosaa, joiden titaanipinnoitetut terät teroittuvat itsestään. 

Henkilökohtaiset vaa'at pohjoismaisessa suunnittelussa

Etsitkö täydellistä hiustenkuivaajaa? Valikoimastamme löytyy monenlaisia malleja taitettavista matkakuivaimista ammattilaistasoisiin huippukuivaimiin, joiden avulla voit muotoilla hiuksesi kotona yhtä ylellisesti kuin kampaamossa