Ainesosat
2-3 | munakoisoa |
3 rkl | oliiviöljyä |
1 | valkosipulinkynsi |
2 rkl | vettä |
2 rkl | tahinia |
1 tl | jauhettua juustokuminaa |
Suolaa, pippuria |
Toimi näin
-
Leikkaa munakoisot puoliksi ja tee viiltoja sisukseen. Tee muutama reikä munakoisoihin haarukalla ja paahda niitä uunissa 200°C:ssa noin 30 minuuttia, kunnes kuori on hyvin grillattu ja sisus on pehmeä.
-
Anna jäähtyä ennen kuoren poistamista. Kaavi sisus lusikalla.
-
Aseta ainekset pulloon. Aloita munakoisoista, leikattuna paloiksi.
-
Kiinnitä teräosa pulloon ja kiinnitä se tehosekoittimeen.
-
Sekoita DIPS-ohjelmalla.
-
Anna marinoitua jääkaapissa noin 4 tuntia ennen tarjoilua. Tarjoile kylmänä.