Ainesosat
1 nippu | basilikaa |
1/2 kuppi | hampunsiemeniä |
3 (1 rkl) | valkosipulinkynttä, hienonnettuna |
1/2 kuppi | extra-neitsytoliiviöljyä |
1/3 kuppi | ravintohiivaa (valinnainen) |
1 tl | vaaleanpunaista Himalajan suolaa |
Mehu 1/2 tuoreesta sitruunasta |
Toimi näin
-
Huuhtele basilika varovasti kylmän veden alla puhdistaaksesi lian.
-
Sekoita basilika, hampunsiemenet, valkosipuli ja öljy blenderissäsi.
-
Kun prosessoit aineksia, lisää halutessasi lisää oliiviöljyä ja jatka prosessointia, kunnes ainekset ovat hienoksi pilkottuja ja öljyn peittämiä.
-
Lisää ravintohiivaa, jos käytät sitä, ja sitruunamehua.
-
Säädä mausteita tarpeen mukaan mieltymystesi mukaan.
-
Keitä pastasi pakkauksen ohjeiden mukaan. Kaada sitten vesi pois.
-
Siirrä pesto suureen pannuun tai kattilaan. Siirrä pasta kattilaan. Pyöräytä pastaa kastikkeessa, kunnes kaikki on hyvin sekoittunut.
-
Tarjoile punaisen hapankirvelin ja basilikan kanssa. Nauti!
Mitä pidit reseptistä?