Ainesosat
500 g | nahatonta lohifileetä |
1,5 rkl | japanilaista soijaa |
1 tl | seesamiöljyä |
1 tl | chilihiutaleita |
5 dl | maissihiutaleita |
2 rkl | raastettua inkivääriä |
1 | lime |
Tuoretta korianteria | |
Seesaminsiemeniä |
Toimi näin
-
Leikkaa lohi 2x2 cm:n kokoisiksi paloiksi. Laita kalat kulhoon ja sekoita mukaan soija, seesamiöljy, chilihiutaleet, inkivääri ja limetin mehu. Laita kylmään 30 minuutiksi.
-
Sekoita munat syvässä lautasessa. Murskaa maissihiutaleet toisessa syvässä lautasessa.
-
Pyörittele kalapalat ensin kananmunassa ja sitten maissihiutaleissa.
-
Kypsennä 160°C :ssa n. 7 minuuttia.
-
Dippivinkki: sekoita majoneesiin hieman soijaa.
Mitä pidit reseptistä?