Ainesosat
| 600 g | härän sisäfileetä |
| 1 pkt | pekonia |
| 2 | valkosipulinkynttä, halkaistuna |
| 2 | oksaa tuoretta rosmariinia |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| Suolaa, pippuria |
Toimi näin
-
Kääri pekoni lihan ympärille ja kiinnitä ne narulla tai hammastikulla. Mausta härän sisäfilee ja laita valkosipuli ja tuore rosmariini narun alle.
-
Aseta monitoimiritilä matalaan asentoon ja laita sitten häränsisäfilee ritilälle.
-
Aloita valmistus. Ohjelma: ROAST/BAKE 20 minuuttia 200°C:ssa.
-
Avaa kansi varovasti ja käännä liha kypsennyksen puolivälissä.
-
Poista härän sisäfilee. Peitä alumiinifoliolla ja anna levätä 10 minuuttia ennen tarjoilua.