Ainesosat
| Piparkakkutaikinaa | |
| Leivinpaperia |
Toimi näin
-
Käytä suosikkipiparkakkutaikinaasi (kotitekoista tai valmista).
-
Kauli taikina tasaisen ohueksi, noin 2–3 mm:n paksuiseksi, jotta saat rapeita pipareita.
-
Leikkaa piparit muoteilla.
-
Vuoraa airfryer-kori palalla leivinpaperia (varmista, ettei se estä ilmavirtausta kokonaan ja että se on taitettu huolellisesti, jotta se pysyy paikallaan).
-
Aseta piparkakut koriin. Varmista, että niiden välillä on hieman tilaa. Paista erissä.
-
Lämpötila: noin 170°C
-
Kypsennä noin 8–12 minuuttia, riippuen airfryeristasi ja keksien paksuudesta
-
Aloita lyhyemmällä ajalla (esim. 6 minuuttia) ja tarkista tulos. Kypsennysaika voi vaihdella riippuen käyttämästäsi air fryer -mallista.