Ainesosat
700 g | porsaan kylkeä |
1 tl | aasialaista mausteseosta |
1 rkl | karkeaa suolaa |
350 ml | omenasiideriä |
1 rkl | punaviinietikkaa |
2 | valkosipulinkynttä, kuorittuna ja murskattuna |
Toimi näin
-
Käytä terävää veistä tehdäksesi viiltoja porsaan kyljen nahkaan ilman, että leikkaat lihaan asti.
-
Mausta possu hyvin aasialaisilla mausteilla ja karkealla suolalla.
-
Sekoita omenasiideri, etikka ja valkosipulinkynnet kulhossa. Lisää porsaan kylki ja marinoi 4 tuntia jääkaapissa.
-
Ota porsaan kylki ulos. Taputtele se kuivaksi talouspaperilla, säilyttäen mausteet.
-
Aseta monitoimiritilä matalimpaan asentoon ja laita porsaan kylki ritilälle.
-
Aloita valmistus. Ohjelma AIR FRY 30 minuuttia 170°C:ssa.
-
Säädä lämpötila ja käynnistä ohjelma AIR FRY uudelleen 20 minuuttia 200°C:ssa.
-
Avaa kansi varovasti. Säädä kypsennysaikaa lihan koon mukaan; sen tulisi olla hyvin ruskistunut.
-
Leikkaa porsaan kylki paloiksi ja tarjoile lämpimänä.
Mitä pidit reseptistä?