Ainesosat
| 2 ½ dl | Pyöreäjyväistä riisiä |
| 5 dl | Vettä |
| 2 rkl | Voita |
| ½ tl | Suolaa |
| 8 dl | Maitoa |
| 1 | Kanelitanko |
| Sokeria ja kanelia tarjoiluun |
Toimi näin
-
Sekoita riisi, vesi, suola ja voi paksupohjaisessa kattilassa tai riisikeittimessä. Jos käytät kattilaa, keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
-
Lisää maito ja kanelitanko. Keitä puuroa hyvin miedolla lämmöllä noin 30-40 minuuttia.
-
Jos puuro on liian paksua, voit ohentaa sitä lisäämällä maitoa. Tarjoile kanelin ja sokerin kanssa.
-
Vinkki! Käytä riisinkeitintä helpottaaksesi riisipuuron valmistusta.