Ainesosat
| 4 | lohifileetä |
| 240 g | pitkäjyväistä riisiä |
| 5,5 dl | vettä |
| 2 rkl | soijakastiketta |
| 1 rkl | hunajaa |
| 2 rkl | riisiviinietikkaa |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 | valkosipulinkynttä, hienonnettuna |
| 10 g | tuoretta inkivääriä, hienonnettuna |
| 1 tl | chilihiutaleita |
| 1 | avokado, ohuesti viipaloituna |
| ½ | kurkkua, ohuesti viipaloituna |
| Korianteria | |
| 1 tl | mustia ja valkoisia seesaminsiemeniä |
| 4 rkl | soijakastiketta |
| 4 rkl | seesamiöljyä |
Toimi näin
-
Sekoita kaikki kalan ainekset kulhossa ja marinoi lohi jääkaapissa noin 15 minuuttia.
-
Lisää riisi ja vesi kulhoon.
-
Aseta monitoimiritilä matalaan asentoon, laita sitten lohikuutiot päälle. Kaada loput marinadista päälle. Aloita valmistus. Ohjelma: STEAM & CRISP 10 minuuttia 180°C:ssa.
-
Avaa kansi varovasti.
-
Jaa riisi kulhoihin, laita sitten lohi päälle ja viimeistele koristelulla.