Ainesosat
500 g | tomaatteja, 4 eri lajiketta |
2–3 | valkosipulinkynttä |
½ nippu | basilikaa |
¼ nippu | oreganoa |
2 tl | sokeria |
1 rkl | etikkaa |
50 g | raastettua parmesaanijuustoa |
Tuoreita basilikanlehtiä | |
Suola – hiutaleina tai karkeana | |
Vastajauhettua mustapippuria | |
Spagetti |
Toimi näin
-
Pese tomaatit ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.
-
Viipaloi valkosipuli ja hienonna yrtit karkeasti.
-
Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.
-
Kaada seos pussiin, taita pussi ja laita se toiseen pussiin sulkeminen alaspäin ja vakuumipakkaa.
-
Kypsennä esilämmitetyssä sous vide -laitteessa tai kattilassa 85 asteessa 20 minuuttia.
-
Tarjoile tomaatit pastan, parmesaanin ja tuoreiden basilikanlehtien kanssa.
Mitä pidit reseptistä?