Ainesosat
2 rkl | neutraalia öljyä |
500 g | naudanlihaa, leikattuna suuriksi kuutioiksi |
1 | sipuli, hienonnettuna |
4 | valkosipulinkynttä, hienonnettuna |
2 | punaista paprikaa (suikaleina) |
2 rkl | jauhoja |
4 dl | murskattuja tomaatteja |
4 dl | kasvislientä |
2 tl | savustettua paprikaa |
1 | yrttinippu |
Suolaa, pippuria |
Toimi näin
-
Avaa kansi, lisää öljy. Aloita valmistus. Ohjelma SAUTÉ 12 minuuttia 160°C:ssa.
-
Lisää liha ja ruskista 5 minuuttia.
-
Lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat. Paista 5 minuuttia.
-
Lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lisää loput ainekset. Kiehauta, kunnes seos sakenee.
-
Pysäytä ohjelma ja sulje kansi.
-
Aloita valmistus. Ohjelma SLOW COOK 12 tuntia 80°C:ssa.
-
Avaa kansi varovasti ja mausta lisää tarvittaessa.
Mitä pidit reseptistä?