Ainesosat
| 8 x 100 g | kanan reisipalaa |
| 2 tl | välimeren mausteseosta |
| 2 | kesäkurpitsaa (2 cm kuutioina) |
| 1 | munakoiso (2 cm kuutioina) |
| 1 | punainen paprika (2 cm kuutioina) |
| 1 | vihreä paprika (2 cm kuutioina) |
| 2 | salaattisipulia, viipaloituna |
| 4 | valkosipulinkynttä, hienonnettuna |
| 4 rkl | oliiviöljyä |
| 2 tl | fenkolinsiemeniä |
| Suolaa, pippuria | |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 2 tl | kapriksia |
| 2 rkl | mustia oliiveja |
Toimi näin
-
Sekoita kana mausteiden ja oliiviöljyn kanssa. Aseta sivuun marinoitumaan.
-
Asenna sekoitin kulhon pohjalle. Laita kaikki täytteen ainekset kulhoon. Aseta monitoimiritilä korkeaan asentoon. Asettele kanan reisipalat ritilälle.
-
Aloita valmistus. Ohjelma: CRISPY MEAL 20 minuuttia 180°C:ssa (esilämmitysaika lisätään automaattisesti).
-
Kun ajastin näyttää 10 minuuttia, avaa kansi varovasti ja käännä reisipalat tasaisen kypsennyksen varmistamiseksi. Viimeistele kypsennys.
-
Poista kana ja sitten monitoimiritilä kulhosta uunikintaita käyttäen.
-
Lisää kaprikset ja oliivit vihannesten joukkoon. Sekoita ja nauti.